Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Willaertslande, Ridderkerk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Willaertslande, Ridderkerk

Type: Koop
Plaats: Ridderkerk
Aantal: 28
Soort: Rijwoning
Prijs: € 289.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Ridderkerk
Info
Fraaier wonen in het hart van de randstad 
Willaertslande is een met grote zorg en veel creativiteit ontworpen woongebied gesitueerd onder de rook van Rotterdam, op het eiland IJsselmonde, in het oorspronkelijk landelijke dorp Ridderkerk aan de de rivieren de Nieuwe Maas en de No...

Volledige omschrijving
Fraaier wonen in het hart van de randstad 
Willaertslande is een met grote zorg en veel creativiteit ontworpen woongebied gesitueerd onder de rook van Rotterdam, op het eiland IJsselmonde, in het oorspronkelijk landelijke dorp Ridderkerk aan de de rivieren de Nieuwe Maas en de Noord. Willaertslande gaat onderdeel  uitmaken van de rustig gelegen 70er jaren woonwijk Bolnes, een wijk met alle hedendaagse voorzieningen en winkels en dichtbij de uitvalswegen A16 en A15.

Willaertslande wordt een woongebied met de perfecte balans tussen groen, water, kwaliteit en woongenot. Het van oudsher aanwezige water evenals het groen zijn een belangrijk gegeven geweest bij de ontwikkeling van het gebied. De sfeer van het hele gebied wordt grotendeels bepaald door het bestaande en nog nieuw aan te leggen water en groen. Het merendeel van de woningen is met de tuin aan het water gelegen of heeft uitzicht vanuit de woning op het water.
Het woongebied Willaertslande kenmerkt zich door de diversiteit aan woningtypen en prijsklassen. In totaal worden er 94 woningen op ruime kavels eigen grond gerealiseerd. De woningen zijn onderverdeeld in 6 basis woningtypen; naast de 20 starters-, 7 tuin-, 28 eengezins- en 26 2 onder 1 kapwoningen worden er ook 6 water- en 7 vrijstaande woningen gebouwd. Ondanks de grote woningdifferentiatie en individuele uitstraling van de woningen is ernaar gestreefd een samenhangende wijk te creëren. Dit wordt bereikt door de keuze van eenzelfde materialisering, kleurgebruik en detaillering voor alle woningen.  
De woningen zijn een moderne vertaling van de uit de vorige eeuw zo bekende traditionele jaren ‘30 architectuur. De brede dakoverstekken, luifels, gevels met een reliëf van speklagen, horizontale lijnen, pannendaken en warme kleurstellingen geven het geheel een sfeervol en harmonieus aanzien. Er is veel aandacht geschonken aan de architectuur, waarbij met name de eenheid met de omliggende omgeving en bebouwing, de hoge kwaliteit en de ondersteuning van de stedebouwkundige structuur van belang is geweest. 
Kortom: de aanwezigheid van water, groen en een gevarieerd aanbod van kwalitatief hoogwaardige woningen maakt Willaertslande tot een aantrekkelijk woongebied geschikt voor uiteenlopende doelgroepen en leeftijden in de verschillende prijsklassen!
 
V.O.N.O.V.: Vrij Op Naam OVerbruggingsgarantie®
Het is een bekend dilemma, u ziet de ideale woning te koop staan maar u hebt uw eigen woning nog niet verkocht. Wat nu? Deze unieke kans voorbij laten gaan of het risico nemen van dubbele woonlasten? Biedt de verkoper u Overbruggings-garantie dan worden eventuele dubbele woonlasten voor maximaal één of twee jaar gecompenseerd. De Overbruggingsgarantie biedt u financiële zekerheid en extra verkooptijd.

Kopen met Overbruggingsgarantie biedt u o.a. de volgende voordelen:
- u koopt de nieuwe woning met een gerust hart ondanks dat uw eigen woning nog niet is verkocht;                                                                                     - geen slapeloze nachten over de financiën als uw woning wat langer te koop staat;                                                                                                          - u verkoopt uw eigen woning voor de beste prijs omdat u geen last heeft van tijdsdruk

Het belang voor u als koper is duidelijk: u hoeft de lastige keuze tussen eerst verkopen en dan pas kopen, of juist andersom, niet meer te maken. Met de Overbruggingsgarantie kunt u op het juiste moment in actie komen. Belangrijk, want de ervaring leert dat kopers hun droomhuis tegenkomen juist op het moment dat dit niet gepland is.

Nieuwbouwwoningen met OVerbruggingsgarantie herkent u aan de aanduiding V.O.N.O.V.: ‘Vrij Op Naam OVerbruggingsgarantie’ Voor uitgebreide informatie gaat u naar


 

Omgeving
Gevarieerd wonen op een bijzondere plek in de comfortabele eengezinswoningen.

Eengezinswoningen
Type C
Woonblokken 5, 6, 7, 8 en 9
28 woningen

De eengezinswoningen in het gebied kenmerken zich door de zeer gevarieerde bebouwing. Uitgangspunt zijn speels...

Volledige omschrijving
Gevarieerd wonen op een bijzondere plek in de comfortabele eengezinswoningen.

Eengezinswoningen
Type C
Woonblokken 5, 6, 7, 8 en 9
28 woningen

De eengezinswoningen in het gebied kenmerken zich door de zeer gevarieerde bebouwing. Uitgangspunt zijn speelse en gevarieerde woningen. Voor de levendigheid in het straatbeeld en eenheid in het ontwerp, is er tevens voor gekozen dat alle eengezinswoningen onder een vaste hoek van ongeveer dertien graden ten opzichte van de noord-zuidas van het eiland zijn gelegen. Bovendien liggen deze woningen zodoende ook beter georiënteerd op de zon.

De keuken van de woning ligt aan de straatzijde. De comfortabele woonkamer van minimaal 37m2 bevindt zich aan de tuinzijde. Optioneel kunnen de woningen aan deze zijde nog verder worden uitgebouwd met bijvoorbeeld een serre. De tuin is vanuit de woonkamer door dubbel openslaande deuren te bereiken. Verder heeft de woning op de begane grond grote raampartijen.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een aparte toiletruimte. De badkamer is standaard voorzien van een separate douche en een wastafel. Optioneel kan er een ligbad geplaatst worden.
Ook kan de vrij indeelbare zolder als extra verdieping worden ingericht: kompleet met een afgesloten overloop, berging en 2 of 3 extra (slaap-) kamers. Bovendien bestaat er de mogelijkheid dakkapellen te plaatsen.
Alle woningen krijgen worden standaard voorzien van het luxe sanitair van Villeroy en Boch.
Optioneel kunnen de woningen op diverse plaatsen worden voorzien van dakkapellen.

Kortom:
 • Speelse en gevarieerde woningen.
 • Royale kavels eigen grond vanaf 120 tot en met 333 m2.
 • Oppervlakte woonkamer en keuken ruim 37 m2
 • Bij de woningen met uitbouw is oppervlakte van de woonkamer maar liefst 44 m2
 • Grote raampartijen op de begane grond.
 • Dubbel openslaande deuren naar de tuin.
 • Standaard 3 slaapkamers van respectievelijk 14,3, 10 en 7,1 m2.
 • Woningen met uitbouw hebben 3 slaapkamers van respectievelijk 16,9, 14,1 en 7,1 m2.
 • Aparte toilet ruimte op verdieping.
 • Sanitair van Villeroy en Boch
 • Berging van 6 m2.
 • 4 woningen hebben een garage.
 • Alle woningen hebben een tuin.
De woning is op verschillende manieren aan uw persoonlijke wensen aan te passen door de diverse optiemogelijkheden. Zodoende kunt u uw woning nog meer naar eigen smaak en voorkeuren laten afwerken.

 

Share |
Meer woningen
Meer woningen