Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Parkrijk - De Lanen fase 1, Rijswijk (ZH) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Parkrijk - De Lanen fase 1, Rijswijk (ZH)

Type: Koop
Plaats: Rijswijk (ZH)
Aantal: 10
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 395.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Rijswijk (ZH)
Info
Parkrijk in RijswijkBuiten wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad. Buiten, maar toch stedelijk. De nieuwbouwwoningen in het nieuwste deel van RijswijkBuiten: Parkrijk, zijn stuk voor stuk royaal met een individuele uitstraling en uiteraard voorzien van alle moderne gemakke...

Volledige omschrijving
Parkrijk in RijswijkBuiten wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad. Buiten, maar toch stedelijk. De nieuwbouwwoningen in het nieuwste deel van RijswijkBuiten: Parkrijk, zijn stuk voor stuk royaal met een individuele uitstraling en uiteraard voorzien van alle moderne gemakken van de huidige tijd. Door de mix van architectuurstijlen ontstaat er speelse diversiteit in het straatbeeld.

De wijk biedt volop speelruimte voor de kinderen en beschikt ook over een uitstekende verbinding naar de diverse grote wegen en het stadscentrum van Rijswijk én Delft. Naast het stedelijke karakter van de wijk Parkrijk is er ook veel aandacht voor groen en beleving. 

Natuurlijk duurzaam wonen aan één van De Lanen van Parkrijk Beeld je eens in, wonen in de stad met het groen letterlijk aan je voeten!
Deelplan Parkrijk- De Lanen maakt het mogelijk! De mooie lange lanen staan enerzijds in het verlengde van het prachtige Wilhelminapark, waar heerlijk gewandeld, gesport en gespeeld kan worden. En anderzijds staan de lanen in verbinding met wat RijswijkBuiten biedt zoals winkels en scholen! 

De energie van De Lanen
De Lanen biedt een plek waar kinderen in alle veiligheid kunnen opgroeien, maar waar ook de volwassenen genieten van de levendigheid en de energie om zich heen. Met het Wilhelminapark als achtertuin en de grote steden als Rijswijk, Rotterdam en Delft om zich heen, staat de wijk garant voor een mooie, rijke, groene en energieke omgeving waar altijd iets te doen is. 

De woningen
De Lanen biedt een gevarieerd aanbod aan woningtypen; traditionele eengezinswoningen met een schuine kap, ruime stadse woningen met een plat dak en mooie appartementen. Voor alle woningen geldt dat ze duurzaam en toekomstbestendig zijn.

De woningen zijn goed geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Dit betekent gasvrij stoken en koken en heeft als voordeel een energiezuinige woning met een veilig, aangenaam en constant binnenklimaat.

Dat is juist het fantastische aan nieuwbouw in plan De Lanen. Klaar voor de toekomst en zeer vriendelijk voor uw portemonnee!

En niet alleen binnen is het genieten. De eengezinswoningen hebben een beschutte achtertuin en de appartementen een prettig balkon. En voor iedereen gezamenlijk is er die gemeenschappelijke achtertuin van het Wilhelminapark!

Planning
De Lanen gaat is volop in ontwikkeling en gaat gefaseerd in verkooop.
Fase 1 gaat naar verwachting eind 2019 in verkoop met 67 eengezinswoningen.

Belangstelling? 
Wilt u op de hoogte gehouden worden? Registreer u dan alvast als belangstellende.

Omgeving
De 32 MorgenWonen woningen zijn slim en toekomstproof, want:
 • Uniek en woonklaar concept
 • Volledig afgewerkt met moderne badkamer met accessoires en hoekkeuken
 • Strakke PVC vloer, vloerbedekking op de trap en gespoten wanden
 • Ca. 119 tot 124 m2 woonoppervlakte
 • Besch...

  Volledige omschrijving
De 32 MorgenWonen woningen zijn slim en toekomstproof, want:
 • Uniek en woonklaar concept
 • Volledig afgewerkt met moderne badkamer met accessoires en hoekkeuken
 • Strakke PVC vloer, vloerbedekking op de trap en gespoten wanden
 • Ca. 119 tot 124 m2 woonoppervlakte
 • Beschikbaar in verschillende geveluitvoeringen
 • Gelegen aan een rustig woonhofje
 • MorgenWonen is Nul-op-de-Meter dus slim en toekomstproof
Indelingswijzigingen mogelijk, zie als voorbeeld de verschillende verdiepingplattegronden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen