Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Roelofarendsveen, Westend Oostereiland, Roelofarendsveen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Roelofarendsveen, Westend Oostereiland, Roelofarendsveen

Type: Koop
Plaats: Roelofarendsveen
Aantal: 13
Soort: Appartement
Prijs: € 239.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Roelofarendsveen
Info
ER ZIJN NOG ENKELE RIJWONINGEN, TYPE FUUT, BESCHIKBAAR! INSCHRIJVEN KAN NU!

Nieuw wonen in Westend Roelofarendsveen. Wonen op een eiland?Als u van de natuur houdt, moet u de naam Westend in de gaten houden. Dat is een nieuw en gouden woonproject in Roelofarendsveen. Aan de rand van dit dorp ligg...

Volledige omschrijving
ER ZIJN NOG ENKELE RIJWONINGEN, TYPE FUUT, BESCHIKBAAR! INSCHRIJVEN KAN NU!

Nieuw wonen in Westend Roelofarendsveen. Wonen op een eiland?Als u van de natuur houdt, moet u de naam Westend in de gaten houden. Dat is een nieuw en gouden woonproject in Roelofarendsveen. Aan de rand van dit dorp liggen, midden in de natuur, drie eilanden waar nu 236 zeer comfortabele woningen gebouwd gaan worden. Echte juweeltjes, midden tussen een rijkdom aan bomen, planten, velden en omgeven door heel veel water. Stellen, gezinnen en families die houden van landelijkheid, van rustieke rijkdom, van alle ruimte en luxe, die gaan hier groots genieten. Want naast de sprankelende omgeving, de pareltjes aan architectuur, schitterende flora en fauna, zijn de woningen vanzelfsprekend gasloos en groen tot in de meterkast door de nieuwste materialen en technieken.

Het nieuwbouw plan wordt gerealiseerd op drie eilanden. neemt  het Oostereiland voor haar rekening. 

Op het Oostereiland komen in totaal 76 woningen, verdeeld over twee fases. De eerste fase bestaat uit 4 twee-onder-één-kapwoningen, 18 hoekwoningen, 19 tussenwoningen, 13 benedenwoningen en 13 bovenwoningen. 

De architectuur combineert warm metselwerk met houtlook gevelbekleding en dieprode of antraciete pannen. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Duurzaam en comfortabel wonen kan op het Oostereiland van Westend!

Prognose start bouw: mei/juni 2019
Opleveringsprognose: eind 2020

Type Meerkoet, twee-onder-een-kapwoningen, verkoopprijs vanaf circa € 499.000,- v.o.n.
De twee-onder-een-kap-woningen gerealiseerd. Deze woningen liggen op de meest oostelijke hoeken en liggen direct aan het water. Alle twee-onder-één-kap-woningen hebben een ruime kavel waarop ook een grote berging met oprit aanwezig is. Door de gunstige ligging aan het einde van de woonstraatjes, is de omgeving zeer rustig te noemen. 

Type Fuut, rijwoningen, verkoopprijs vanaf circa € 365.000,- v.o.n. 
Er worden 18 hoekwoningen en 19 tussenwoningen gerealiseerd. Deze woningen liggen grotendeels met hun tuin aan het water of kijken uit op het water. Een aantal hoekwoningen is voorzien van een extra grote berging met oprit.

Type Reiger, beneden-bovenwoningen 
Niet zoveel ruimte nodig, maar toch een tuintje? Of iets meer ruimte nodig, maar geen groene vingers? Op het Oostereiland van Westend te Roelofarendsveen worden 26 Meergezinswoningen gerealiseerd.  

Speciaal voor ouderen en/of starters op de woningmarkt realiseren wij 13 benedenwoningen en 13 bovenwoningen. 

De benedenwoningen zijn gelijkvloers en hebben één slaapkamer. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Naast de slaapkamer ligt de badkamer voorzien van een betegelde douchehoek, wastafel en wandcloset. Aan de andere kant van de hal bevindt zich de woonkamer met keuken en de toegang naar de tuin. In de tuin bevindt zich een houten berging. De gebruiksoppervlakte van de benedenwoningen varieert van 55 tot en met 67 m². 
De bovenwoningen zijn bereikbaar via het trappenhuis en bestaan uit twee verdiepingen. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de eerste verdieping en loopt door in de woonkamer. Vanuit de ruime woonkamer is het balkon bereikbaar. Via de interne trap wordt de tweede verdieping bereikt, bestaande uit twee slaapkamers en een badkamer voorzien van een betegelde douchehoek, wastafel en wandcloset. 

Type Reiger, sociale koop, benedenwoningen, verkoopprijs vanaf circa € 200.000,- v.o.n.
De benedenwoningen zijn koopwoningen en worden verkocht volgens de Verordening doelgroepen sociale woningbouw Kaag en Braassem 2018. Hierbij hebben voorrang o.a. starters en huishoudens met een maximaal bruto inkomen van € 41.056,- per jaar en een zelfstandige huurwoning in de regio Holland-Rijnland achterlaat. Tevens dienen de woningen 10 jaar als sociale- of goedkope koopwoningen te blijven.

Type Reiger, goedkope koop, beneden-bovenwoningen, verkoopprijs vanaf circa € 229.000,- v.o.n.
De goedkope koopwoningen zullen worden verkocht volgens de Verordening doelgroepen sociale woningbouw Kaag en Braassem 2018. Hierbij hebben voorrang o.a. starters en huishoudens met een maximaal bruto inkomen van € 41.056,- per jaar en een zelfstandige huurwoning in de regio Holland-Rijnland achterlaat. En dit houdt tevens in dat de woningen 10 jaar als goedkope koopwoning in stand gehouden dienen te worden, conform de verordening. En bij verkoop conform diezelfde verordening, verkocht moeten worden aan de voorgeschreven doelgroep voor de maximale prijs die de verordening in het jaar van verkoop voorschrijft.
 
Verkoopprocedure:
De verkoopdocumentatie (brochure, toelichting en prijslijsten) kunt u downloaden via via de button Verkoopdocumentatie.Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Luca Makelaardij B.V. of een e-mail sturen naar
Voor de actuele beschikbaarheid van bouwnummers kunt u met Luca Makelaardij contact op nemen of bezoeken.

Deze aanmelding is informatief en waar maten/afmetingen zijn gemeld betreffen het circa maten/afmetingen. 
Als u voor een woning in aanmerking komt, wordt door Luca Makelaardij een verkoopgesprek in restaurant ‘Tussen Kaag en Braassem’ te Roelofarendsveen ingepland. Degenen die zich inschrijven, worden ook de contractanten. Inschrijvingen door derden worden niet overgedragen. Het notariële transport vindt plaats bij TeekensKarstens advocaten en notarissen.
Gespecificeerde gegevens zullen na het verstrekken van een optie worden overlegd aan de optant.

Omgeving
Het project Westend bestaat uit drie eilanden met een vriendelijke uitstraling en is gelegen in het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemdreef.
 
Op het Oostereiland van Westend te Roelofarendsveen worden 26 Meergezinswoningen gerealiseerd.
 
Volledige omschrijving
Het project Westend bestaat uit drie eilanden met een vriendelijke uitstraling en is gelegen in het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemdreef.
 
Op het Oostereiland van Westend te Roelofarendsveen worden 26 Meergezinswoningen gerealiseerd.
 
Een fijne woonruimte, maar u heeft geen groene vingers? Speciaal voor ouderen en/of starters op de woningmarkt realiseren wij op het Oostereiland van Westend 13 bovenwoningen.
De bovenwoningen zijn bereikbaar via het trappenhuis en bestaan uit twee verdiepingen. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de eerste verdieping en loopt door in de woonkamer. Vanuit de ruime woonkamer is het balkon bereikbaar. Via de interne trap wordt de tweede verdieping bereikt, bestaande uit twee slaapkamers en een badkamer voorzien van een betegelde douchehoek, wastafel en wandcloset.
 
 **Goedkope koopwoningen**
 
De bovenwoningen zijn goedkope koopwoningen en worden verkocht volgens de Verordening doelgroepen sociale woningbouw Kaag en Braassem 2018. Hierbij hebben voorrang o.a. starters en huishoudens met een maximaal bruto inkomen van € 41.056,- per jaar en een zelfstandige huurwoning in de regio Holland-Rijnland achterlaat. . Dit houdt tevens in dat de woningen 10 jaar als goedkope koopwoning in stand gehouden dienen te worden, conform de verordening. Bij verkoop conform diezelfde verordening, verkocht moeten worden aan de voorgeschreven doelgroep voor de maximale prijs die de verordening in het jaar van verkoop voorschrijft.
 
Kenmerken van de bovenwoningen type Reiger, bnrs. 57 t/m 63 en 70 t/m 75:

• Balkon van ca. 10 m2  op het Noorden of het Oosten
• Gasloze woning
• Hele woning voorzien van vloerverwarming
• Ruime eetkeuken
• Woonkamer met deur naar ruim balkon
• Twee slaapkamers
• Complete badkamer met douche, wastafel en toilet
• Houten berging op begane grond 

De eerste fase van Westend Oostereiland bestaat uit:
- 4 Twee-onder-één-kapwoningen van het type Meerkoet
- 27 Eengezinswoningen van het type Fuut, waaronder 18 hoekwoningen en 19 tussenwoningen
- 26 Meergezinswoningen van het type Reiger, waaronder 13 bovenwoningen en 13 benedenwoningen

Waterrijk en centraal wonen midden in het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht, dat is Project Westend Oostereiland te Roelofarendsveen! 

- Brochures en prijslijsten zijn op te vragen bij ons makelaarskantoor
- Voor de actuele beschikbaarheid van bouwnummers kunt met de verkopend makelaar contact op nemen of de projectsite bezoeken
- Deze aanmelding is informatief en waar maten/afmetingen zijn gemeld betreffen het circa maten/afmetingen
- Gespecificeerde gegevens zullen na het verstrekken van een optie worden overlegd aan de optant

Share |
Meer woningen
Meer woningen