Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Roermond Neeldervelt, fase 1 en 2, Roermond Powered by Niki
Nieuwbouw:
Roermond Neeldervelt, fase 1 en 2, Roermond

Type: Koop
Plaats: Roermond
Aantal: 4
Soort: Geschakeld
Prijs: € 335.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Roermond
Info
Neeldervelt is de nieuwe woonomgeving in het stadsdeel Maasniel aan de noordoostzijde van Roermond. De vele voorzieningen in en rondom Neeldervelt bieden een uitstekende leefomgeving voor een breed publiek. Toekomstige bewoners kunnen omschreven worden als van 'jong tot oud' en van 'starter tot...

Volledige omschrijving
Neeldervelt is de nieuwe woonomgeving in het stadsdeel Maasniel aan de noordoostzijde van Roermond. De vele voorzieningen in en rondom Neeldervelt bieden een uitstekende leefomgeving voor een breed publiek. Toekomstige bewoners kunnen omschreven worden als van 'jong tot oud' en van 'starter tot actieve senior'.

Binnen het plangebied van ruim 10 hectare worden de komende jaren 179 woningen gerealiseerd. Naast projectmatige twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en eengezinswoningen biedt Neeldervelt ruimte voor vrije sectorkavels waar toekomstige bewoners zelf aan de slag kunnen.

De ruime kavels bieden voldoende ruimte voor diverse buitenactiviteiten. Mocht dit niet voldoende zijn dan bieden de volkstuinen binnen Neeldervelt de gelegenheid tot het verbouwen van groenten en fruit. Winkels die hierin kunnen ondersteunen, zoals diverse boerdij- en verswinkels, maar ook de Huis & Tuinboulevard, bevinden zich om de hoek.

Bij de ontwikkeling van Neeldervelt wordt veel aandacht besteed aan openbaar groen, waarbinnen ook diverse speelmogelijkheden gecreëerd worden. Wanneer buitenspelen niet mogelijk is kunnen de kids zich vermaken bij de binnenspeeltuin Ballorig.

Ontspanning na een dag hard werken is op loopafstand te vinden bij Wellness center Dennenmarken. Voor de meer actieve outdoor recreanten ligt Nationaal park de Meinweg in de buurt.

Omgeving
De plattegrond van deze moderne woningen is ruim opgezet met de woonkamer aan de voorzijde en een leefkeuken met kookeiland aan de achterzijde van de woning.

De keuken is uitgerust met RVS afzuigkap, geïntegreerde koelkast, vaatwasser en combi-oven. Op de begane grond is deze woning standaard v...

Volledige omschrijving
De plattegrond van deze moderne woningen is ruim opgezet met de woonkamer aan de voorzijde en een leefkeuken met kookeiland aan de achterzijde van de woning.

De keuken is uitgerust met RVS afzuigkap, geïntegreerde koelkast, vaatwasser en combi-oven. Op de begane grond is deze woning standaard voorzien van vloerverwarming.

Op de eerste verdieping komen drie grote slaapkamers. Een inloopkast op de hoofdslaapkamer? Dat kan in deze woning! De complete badkamer en de separate toiletten zijn voorzien van Villeroy en Boch sanitair en grote wand- en vloertegels.

Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping met aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger. Deze ruimte biedt de mogelijkheid biedt tot het realiseren van een vierde slaapkamer.

De vrijstaand geschakelde woningen worden standaard aangeboden met garage en zonnepanelen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen