Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:130WATT, Rotterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
130WATT, Rotterdam

Type: Koop
Plaats: Rotterdam
Aantal: 13
Soort: Rijwoning
Prijs: € 222.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Rotterdam
Info
STADSWONEN IN HET ROTTERDAMSE OUDE NOORDEN

Een rustige, stadse (gezins)woning mét buitenruimte en toch midden in de levendigheid van het Oude Noorden, dat is 130WATT. Perfect voor als je van alles wilt beleven, maar tegelijkertijd op je privacy bent gesteld. Of als je kinderen h...

Volledige omschrijving
STADSWONEN IN HET ROTTERDAMSE OUDE NOORDEN

Een rustige, stadse (gezins)woning mét buitenruimte en toch midden in de levendigheid van het Oude Noorden, dat is 130WATT. Perfect voor als je van alles wilt beleven, maar tegelijkertijd op je privacy bent gesteld. Of als je kinderen hebt natuurlijk.

130WATT betekent stadswonen, maar wel helemaal privé. Als je kiest voor wonen in het Oude Noorden, kies je voor wonen in één van de meest authentieke wijken van Rotterdam. Recht voor z’n raap en eerlijk. Direct en zonder franje. Bij 130WATT kun je kiezen uit diverse woningen en bij ieder huis kun je qua indeling nog meer keuzes maken. Daarmee beslis je zelf hoe je jouw perfecte huis het liefst indeelt. Een kamer extra? Of juist de keuken op een andere etage? Geen probleem.

Diversiteit is het sleutelwoord in 130WATT. Voor iedereen zit er een woning bij. Je kiest voor drie of vier woonlagen, voor een tuin of toch voor een groot terras. Bij een aantal woningen is bovendien ruimte voor een royaal thuiskantoor.

De woningen worden gebouwd rond een ruime binnenplaats. Hier bevinden zich een aantal tuinen, maar ook een gemeenschappelijk groen deel waar je lekker kunt zitten om te genieten van de rust. Op de binnenplaats bevinden zich ook de parkeerplaatsen. Je kunt de auto dus snel en veilig kwijt.

Omgeving
Drielaagse woning met tuin van circa 123 m2 met drie slaapkamers en een inpandige berging. Ook hier zijn verschillende aanpassingen mogelijk. Liever een grote woonkamer? Dan kies je voor een uitbouw. En dan met een bredere schuifpui heb je meteen mooi uitzicht op je tuin. Die overigens nog steeds een goed ...

Volledige omschrijving
Drielaagse woning met tuin van circa 123 m2 met drie slaapkamers en een inpandige berging. Ook hier zijn verschillende aanpassingen mogelijk. Liever een grote woonkamer? Dan kies je voor een uitbouw. En dan met een bredere schuifpui heb je meteen mooi uitzicht op je tuin. Die overigens nog steeds een goed formaat heeft. Een terras op de uitbouw is ook mogelijk en wellicht ook nog een dakkapel. Kortom, genoeg mogelijkheden om deze toch al aantrekkelijke woning helemaal eigen te maken.

Share |
Meer woningen
Meer woningen