Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Verborgen Geheim Fase 4, Rotterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Verborgen Geheim Fase 4, Rotterdam

Type: Koop
Plaats: Rotterdam
Aantal: 16
Soort: Rijwoning
Prijs: € 267.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Rotterdam
Info
Het Verborgen Geheim biedt in totaal 170 nieuwbouw koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in meerdere fases worden gerealiseerd op Heijplaat. Alle huizen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daa...

Volledige omschrijving
Het Verborgen Geheim biedt in totaal 170 nieuwbouw koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in meerdere fases worden gerealiseerd op Heijplaat. Alle huizen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam.

Het Verborgen Geheim groeit
De wijk gaat zich écht al vormen. Fase 1 is opgeleverd en de bouw van fasen 2 en 3 is in volle gang. Qua architectuur passen de huizen perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat!  

Fase 4 in verkoop
In fase 4 komen 30 eengezinswoningen in dezelfde stijl als type Kiel en Mast in fasen 2 en 3.  Je hebt keuze uit 114 of 121m2 woonoppervlakte.   meer over de woningen in deze fase en de brochure. Er zijn nog woningen te koop.

Interesse? Kijk op .

Omgeving
Bij type Mast heb je keuze uit 114 of 121 m2 woonoppervlak. De wit gekeimde gevels met bruine detaillering en de schuine kap met antraciete dakpan maken deze woningen echt een plaatje. 

De meeste huizen liggen aan de voorzijde aan een brede, autovrije groenstrook en hebben een diepe achtertuin o...

Volledige omschrijving
Bij type Mast heb je keuze uit 114 of 121 m2 woonoppervlak. De wit gekeimde gevels met bruine detaillering en de schuine kap met antraciete dakpan maken deze woningen echt een plaatje. 

De meeste huizen liggen aan de voorzijde aan een brede, autovrije groenstrook en hebben een diepe achtertuin op het zuiden. Alle tuinen hebben een houten berging en een achterom.

De hoekwoningen staan op ruime kavels met ook nog een zijtuin. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats op het binnenterrein achter de woningen of aan de voorzijde (bnrs. 131 t/m 138). Prijzen vanaf 252.500 v.o.n.

Achter de Mast woningen die aan de autovrije groenstrook liggen, komt een groene binnentuin (bouwnummers 141-147 en 151-157). Hier kunnen de bewoners relaxen, samenkomen en de kinderen onbezorgd spelen.

Interesse? Inschrijven kan via de .

Share |
Meer woningen
Meer woningen