Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het verborgen Geheim Fase 5, Rotterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het verborgen Geheim Fase 5, Rotterdam

Type: Koop
Plaats: Rotterdam
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 285.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Rotterdam
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers
HET VERBORGEN GEHEIM 
Het Verborgen Geheim in Rotterdam bestaat in totaal uit ongeveer 170 nieuwbouw koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in meerdere fases worden gerealiseerd op Heijplaat. Alle huizen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent d...

Volledige omschrijving
HET VERBORGEN GEHEIM 
Het Verborgen Geheim in Rotterdam bestaat in totaal uit ongeveer 170 nieuwbouw koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in meerdere fases worden gerealiseerd op Heijplaat. Alle huizen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam. 

Het Verborgen Geheim groeit
De wijk gaat zich écht al vormen. In het voorjaar van 2018 ontvingen alle kopers van fase 1 de sleutel van hun woning in Het Verborgen Geheim. In 2019 zijn Fasen 2 en 3 opgeleverd. Fase 4 wordt in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd en Fase 5 is in aanbouw. Qua architectuur passen de huizen perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat!Wil je het zelf zien? Elke woensdag is er open huis. Kom langs! 

Fase 5 is inmiddels volledig verkocht
De vijfde fase van Het Verborgen Geheim bestaat uit 22 nul-op-de-meter woningen, in drie verschillende woningtypen. In deze fase is er keuze uit type Kiel, type Mast en - nieuw in de fase - type Boeg. Heb je interesse in een woning van Het Verborgen Geheim  Lees verder en neem contact op met Ooms Makelaars.

Omgeving
Mast

9 Eengezinswoningen
Ook de woningen van type Mast hebben een woonoppervlake van circa 121 m2. De gevels De stijlvolle donkerbruine baksteen en fraaie, witte detailleringen in de gevels maken deze woningen echt een plaatje om te zien. Voor de deur ligt ...

Volledige omschrijving
Mast

9 Eengezinswoningen
Ook de woningen van type Mast hebben een woonoppervlake van circa 121 m2. De gevels De stijlvolle donkerbruine baksteen en fraaie, witte detailleringen in de gevels maken deze woningen echt een plaatje om te zien. Voor de deur ligt een mooie groenstrook. En achter de woning heb je een eigen parkeerplaats.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen