Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Van Vollenhovenkwartier, Rotterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Van Vollenhovenkwartier, Rotterdam

Type: Koop
Plaats: Rotterdam
Aantal: 7
Soort: Appartement
Prijs: € 260.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Rotterdam
Info
Wonen met Rotterdamse klasse
In het historische Scheepvaartkwartier kan jouw toekomst liggen! Als bewoner van het Van Vollenhovenkwartier geniet je iedere dag van de grandeur van deze monumentale wijk. In enkele stappen van je thuis vind je Michelin-waardige restaurants, topmusea, kla...

Volledige omschrijving
Wonen met Rotterdamse klasse
In het historische Scheepvaartkwartier kan jouw toekomst liggen! Als bewoner van het Van Vollenhovenkwartier geniet je iedere dag van de grandeur van deze monumentale wijk. In enkele stappen van je thuis vind je Michelin-waardige restaurants, topmusea, klassieke stadsparken en een prachtige historische haven. Een Rotterdams juweel.
De ruimtelijke citylofts en appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben veel lichtinval door de grote ramen met een stijlvolle entree en atrium in het gebouw. Je kunt relaxen of je buren ontmoeten op de daktuin met prachtige doorkijkjes naar de stad. Op de begane grond is er ruimte voor ondernemers met sterke concepten, waardoor Van Vollenhoven zal uitgroeien tot een echt stadskwartier met allure.

Omgeving
Prachtig en comfortabel wonen in het historische Scheepvaartkwartier? Hierbij bieden wij naast ruim 200 citylofts, 7 atelierwoningen aan in het project Van Vollenhovenkwartier; een unieke kans om te kunnen wonen in het historische Scheepvaartskwartier! Het gebouw “Van Vollenhovenkwartier” wordt, met behoud...

Volledige omschrijving
Prachtig en comfortabel wonen in het historische Scheepvaartkwartier? Hierbij bieden wij naast ruim 200 citylofts, 7 atelierwoningen aan in het project Van Vollenhovenkwartier; een unieke kans om te kunnen wonen in het historische Scheepvaartskwartier! Het gebouw “Van Vollenhovenkwartier” wordt, met behoud van de bestaande architectuur, hoogwaardig getransformeerd naar chique Citylofts, met een stijlvolle entree, atrium, een parkeergarage en “last but not least” 7 atelierwoningen!

Share |
Meer woningen
Meer woningen