Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Tuinen, Rotterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Tuinen, Rotterdam

Type: Koop
Plaats: Rotterdam
Aantal: 3
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 224.476 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Rotterdam
Info
De Tuinen. Dorps wonen in de stad.
Het project De Tuinen is gelegen aan de Beverwaardseweg en de Kameraarstraat in Oud-IJsselmonde. Op de locatie van een voormalig hoveniersbedrijf worden 14 twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning gerealiseerd.
De wo...

Volledige omschrijving
De Tuinen. Dorps wonen in de stad.
Het project De Tuinen is gelegen aan de Beverwaardseweg en de Kameraarstraat in Oud-IJsselmonde. Op de locatie van een voormalig hoveniersbedrijf worden 14 twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning gerealiseerd.
De woningen zijn langs de rand van de locatie gepositioneerd, waardoor de achtertuinen gelegen zijn in een soort hofje. Daar kunt u als toekomstige bewoner dan ook genieten van intimiteit, ruimte en privacy.

Enkele kenmerken van De Tuinen....
- Ruime woningen op grote percelen tot circa 319 m2
- Voortuin en zeer diepe achtertuin tot maar liefst 16 meter
- Ligging in aangename buurt met dorps karakter
- Alle stadse voorzieningen in nabijheid
 -Ruime woonkamer met open keuken van 48 m2
- Energiezuinig en comfortabel;
- Standaard vloerverwarming op de begane grond;
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare tweede verdieping;
- 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Complete luxe badkamer met bad, douche en 2 wastafels;
- Veel uitbreidings- en indelingsvarianten;
- Deze woningen worden gebouwd met Woningborg garantie.

Prijzen:
Vanaf € 233.426,- v.o.n. op basis van erfpacht.

Meer informatie vind u ook op:

Omgeving
DE BOUW IS GESTART!

De twee-onder-één-kapwoningen in De Tuinen liggen stuk voor stuk op grote kavels tot circa 253 m2. Alle woningen hebben een voor-/zijtuin waar, naast de mogelijke garage, zich twee privé parkeerplaatsen bevinden. Par...

Volledige omschrijving
DE BOUW IS GESTART!

De twee-onder-één-kapwoningen in De Tuinen liggen stuk voor stuk op grote kavels tot circa 253 m2. Alle woningen hebben een voor-/zijtuin waar, naast de mogelijke garage, zich twee privé parkeerplaatsen bevinden. Parkeren hoeft dus nooit een probleem te zijn.

Op de begane grond zijn naast de entree en het toilet tevens de woonkamer met open keuken gesitueerd. Een royale open ruimte waarbij de kamer tuingericht is gelegen. Middels de openslaande deuren in de woonkamer heeft u toegang tot de riante achtertuin, die bij sommige woningen maar liefst 16 meter diep is.
Bij een aantal woningen bestaat de mogelijkheid een tuinkamer op de begane grond te realiseren. Deze tuinkamer staat in openverbinding met de woonkamer, is ruim en licht van opzet en biedt tevens uitzicht op de achtertuin. Bij andere woningen bestaat de mogelijkheid om een garage te realiseren.
Op de 1e verdieping vindt u standaard drie slaapkamers en een luxe, compleet ingerichte badkamer met bad, douche en twee wastafels. Middels de dichte trap komt u op de vrij indeelbare tweede verdieping, waar indien gewenst een extra slaapkamer kan worden gecreëerd.

De woningen zijn voorzien van energiezuinige en comfortabele installaties. Zo wordt de begane grond standaard verwarmd door middel van vloerverwarming. Hierdoor zijn er geen radiatoren aanwezig, wat dus indelingsvrijheid bij het plaatsen van meubels betekent. Een groot voordeel!
Bij alle woningen zijn veel uitbreidings- en indelingsvarianten mogelijk.


Share |
Meer woningen
Meer woningen