Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:NC2018 - 1e Blok Wandeloord, Rotterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
NC2018 - 1e Blok Wandeloord, Rotterdam

Type: Koop
Plaats: Rotterdam
Aantal: 27
Soort: Rijwoning
Prijs: € 254.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Rotterdam
Info
NC2018 - Wandeloord - 1E BLOK
 
Na Nieuw Trapezium is het aan Wandeloord om de ambities van Nieuw Crooswijk waar te maken. In Wandeloord verrijzen 5 woonblokken, waarvan op 10 april 2010 het 1E BLOK in verkoop is gegaan. 

De naam verraadt het al: het 1E BLOK is het 1e ...

Volledige omschrijving
NC2018 - Wandeloord - 1E BLOK
 
Na Nieuw Trapezium is het aan Wandeloord om de ambities van Nieuw Crooswijk waar te maken. In Wandeloord verrijzen 5 woonblokken, waarvan op 10 april 2010 het 1E BLOK in verkoop is gegaan. 

De naam verraadt het al: het 1E BLOK is het 1e van de 5 woongebieden dat in Wandeloord ontwikkeld en gebouwd wordt. Met 143 eengezinswoningen en appartementen, zowel koop als huur. 
Aan de ontwikkeling van Wandeloord hebben maar liefst 6 architecten meegewerkt. En van alle architecten zijn de ontwerpen in ieder BLOK terug te vinden. Dit resulteert per blok, dus ook voor het 1E BLOK in een afwisselend architectuur beeld met variatie in hoogte, gevels en woningtypen.
 
Het 1E BLOK is onderverdeeld in zogenaamde Huizen: kleinschalige appartementengebouwen met elk hun eigen architectuur. Ieder Huis heeft zijn eigen individuele uitstraling. Naast de appartementengebouwen worden in het 1E BLOK ook eengezinswoningen gebouwd. Ook hier weer hoogwaardige architectuur met hoogte-, breedte- en kleurverschillen per woning. Alle appartementen en woningen beschikken bovendien over een eigen parkeerplaats. Parkeren gebeurt onder het dek, waarop de gezamelijke binnentuin wordt gerealiseerd. 
Wandeloord wordt een statige, groene wijk met allure en veel speelplaatsen voor kinderen. Zo'n wijk waarvan iedereen zegt, daar zouden wij willen wonen!
 
Zie voor verdere informatie 
 

Plan Nieuw Trapezium, als onderdeel van Nieuw Crooswijk te Rotterdam is een project van , Woonstad Rotterdam en ERA Contour. 


Omgeving
27 gevarieerde eengezinswoningen.

De ontwerpen van het ‘Huis van Zon’ zijn afkomstigvan de eerder genoemde architecten, waardoor elkewoning een geheel eigen uitstraling en indeling heeft.De oppervlakten van deze karakteristieke woningenlopen uiteen van 131 tot 182 m2. De 3- en 4...

Volledige omschrijving
27 gevarieerde eengezinswoningen.

De ontwerpen van het ‘Huis van Zon’ zijn afkomstigvan de eerder genoemde architecten, waardoor elkewoning een geheel eigen uitstraling en indeling heeft.De oppervlakten van deze karakteristieke woningenlopen uiteen van 131 tot 182 m2. De 3- en 4-laagse eengezinswoningen aan de Catharinavan Zoelenstraat hebben een ruime woonkeuken enberging op de begane grond en een riante living op de1e verdieping.

De 2e verdieping bestaat uit een luxebadkamer en 2 of 3 slaapkamers. Enkele woningtypeshebben zelfs nog een 3e verdieping. Elke woning heefteen eigen parkeerplaats en privéterras aan de achterzijde,sommige hebben ook een verhoogde voortuinen/of balkon. De begane grond van de woningen aande 1e Simon Couwaelstraat is ingedeeld met eenroyale entree, ruime berging en gesloten keuken. Alskoper heeft u de keuze uit een Keukenluxx of Bruynzeelkeuken.

Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamermet toegang tot het terras aan de achterzijde,de 2e verdieping bestaat uit luxe badkamer en3 slaapkamers. De hoekwoning is ingedeeld als woonwerkwoningmet royale werkkamer op de beganegrond en 2 zeer grote slaapkamers op de 2e verdieping. Houdt u van ruimte en comfort? Dan zijn deze gezelligeen ruim opgezette eengezinswoningen echt iets voor uén de rest van uw gezin!  

Share |
Meer woningen
Meer woningen