Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:NC2018 Wandeloord 2e blok, Rotterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
NC2018 Wandeloord 2e blok, Rotterdam

Type: Koop
Plaats: Rotterdam
Aantal: 14
Soort: Appartement
Prijs: € 279.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Rotterdam
Info
Wandeloord Nieuw-Crooswijk
Het 2e BLOK biedt ruimte aan een dynamisch samenspel van verschillende gebouwen en uiteenlopende architectuurstijlen.
Van typisch Crooswijkse panden met baksteenreliëf, erkers en vooruitstekende of juist terugliggende kozijnen tot strak vormgegeven gebo...

Volledige omschrijving
Wandeloord Nieuw-Crooswijk
Het 2e BLOK biedt ruimte aan een dynamisch samenspel van verschillende gebouwen en uiteenlopende architectuurstijlen.
Van typisch Crooswijkse panden met baksteenreliëf, erkers en vooruitstekende of juist terugliggende kozijnen tot strak vormgegeven gebouwen met karakteristieke ornamenten die subtiel herinneren aan het Crooswijk van toen.
De woningen van het 2e BLOK grenzen direct aan de fraaie binnentuin en zijn stuk voor stuk voorzien van een zongeoriënteerde buitenruimte in de vorm van een terras, tuin of balkon.
Iedere woning beschikt over een eigen parkeerplaats, die bij de eengezinswoningen direct aan de achterzijde ligt. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het kopen van een 2e parkeerplaats.

Omgeving
Het "Huis van Beleving" is kleinschalig van opzet en heeft een unieke architectuur, verfijnde detailleringen en hoogwaardige materialen. Het ruime appartementsgebouw bestaat uit 8 woonlagen en biedt ruimte aan 2 woonwerkwoningen en 12 appartementen. De woon-werkwoningen bevinden ...

Volledige omschrijving
Het "Huis van Beleving" is kleinschalig van opzet en heeft een unieke architectuur, verfijnde detailleringen en hoogwaardige materialen. Het ruime appartementsgebouw bestaat uit 8 woonlagen en biedt ruimte aan 2 woonwerkwoningen en 12 appartementen. De woon-werkwoningen bevinden zich op de begane grond en 1e verdieping. De luxe afgewerkte woon-werkwoningen, met oppervlakten van maar liefst 186m², zijn de perfecte plek om wonen en werken te combineren.

Share |
Meer woningen
Meer woningen