Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Park OverTeylingen fase 2, Sassenheim Powered by Niki
Nieuwbouw:
Park OverTeylingen fase 2, Sassenheim

Type: Koop
Plaats: Sassenheim
Aantal: 11
Soort: Rijwoning
Prijs: € 412.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Sassenheim
Info
In Sassenheim in de gemeente Teylingen ontwikkelen Timpaan en Van Rhijn Bouw een prachtige nieuwbouwwijk. Het project is gesitueerd aan de noordkant van Sassenheim. Dit ligt ten noorden van de Laan van Overteylingen.

Fase 2, oftewel blok 6, bestaat uit 15 eengezinswoningen: 4 hoekwoningen en 11 ...

Volledige omschrijving
In Sassenheim in de gemeente Teylingen ontwikkelen Timpaan en Van Rhijn Bouw een prachtige nieuwbouwwijk. Het project is gesitueerd aan de noordkant van Sassenheim. Dit ligt ten noorden van de Laan van Overteylingen.

Fase 2, oftewel blok 6, bestaat uit 15 eengezinswoningen: 4 hoekwoningen en 11 tussenwoningen. Het woonoppervlakte varieert per woning tussen de circa 123 m² en circa 135 m² en de perceelsoppervlakte tussen 100 m2 en 153 m2.

Nieuwbouw in Sassenheim
Het project bestaat uit 136 woningen, waaronder 26 sociale huurwoningen en 20 beneden-boven-woningen in de middenhuur.

De overige 90 woningen gaan in de verkoop. Er komen daarmee verschillende woningtypes in het plan, zoals appartementen, woningen voor kleine huishoudens, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Daarmee wordt het een veelzijdige wijk, die de woningbehoefte in Sassenheim voorziet.

Duurzame woningen
Alle woningen in het plan worden gasloos gerealiseerd met een beoogd EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0. Naast dat het duurzame woningen worden, is er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit. Deze past goed bij de Sassenheimse architectuur. De bestaande boerderij in het gebied is een gemeentelijk monument en blijft gehandhaafd. De beukenhaag langs de entree naar de boerderij wordt grotendeels ingepast in de groenstructuur van het plan.

Omgeving
Type R1 (fase 2)
Eengezinswoningen

De living heeft aan de tuinzijde twee openslaande deuren. De extra berging tegen de erfgrens is ideaal voor al je tuingerei. Onder het dak ligt optioneel een riante vierde slaapkamer. Deze verdieping biedt tevens de optie om een dakkapel te plaatsen, waarm...

Volledige omschrijving
Type R1 (fase 2)
Eengezinswoningen

De living heeft aan de tuinzijde twee openslaande deuren. De extra berging tegen de erfgrens is ideaal voor al je tuingerei. Onder het dak ligt optioneel een riante vierde slaapkamer. Deze verdieping biedt tevens de optie om een dakkapel te plaatsen, waarmee je hier extra mogelijkheden creëert.

Kenmerken:
- Breedte woning 5,4 m.
- Ruime woonkamer met halfopen keuken
- Eerste verdieping 3 slaapkamers en badkamer/toilet
- Grote zolder met o.a. technische ruimte en plaats voor wasmachine en droger

Share |
Meer woningen
Meer woningen