Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Appartementenvilla's Hofpark te Schagen, Schagen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Appartementenvilla's Hofpark te Schagen, Schagen

Type: Koop
Plaats: Schagen
Aantal: 3
Soort: Appartement
Prijs: € 358.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Schagen
Info
Op werkelijk een van de mooiste locaties in Schagen,  op de plaats van de voormalige Nobelschool, worden vier kleinschalige appartementenvilla’s gerealiseerd door Bot Bouw. De locatie, begrensd door Julianalaan, Lauriestraat en Marijkestraat, is een prachtige plek in een parkachtige omgeving nabij het hist...

Volledige omschrijving
Op werkelijk een van de mooiste locaties in Schagen,  op de plaats van de voormalige Nobelschool, worden vier kleinschalige appartementenvilla’s gerealiseerd door Bot Bouw. De locatie, begrensd door Julianalaan, Lauriestraat en Marijkestraat, is een prachtige plek in een parkachtige omgeving nabij het historisch centrum van Schagen.

Het plan voorziet in 10 appartementen per villa.  Parkeren gebeurt op het afgesloten en overdekte binnenterrein. Hier zijn ook diverse garageboxen beschikbaar. De overkapping wordt ingericht als fraaie daktuin door een tuinarchitect ontworpen. De ruime en lichte appartementen zijn voorzien van een op de zon georiënteerde ruime buitenruimte.  
 
Elk woongebouw beschikt over 10 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. De appartementen zijn allen zeer royaal te noemen met een minimale gebruiksoppervlakte van 130 m2. Bijzonder is dat iedere woning een dagdeel op de zon is georiënteerd, als ook de ruime balkons.  De hoogst gelegen woningen bieden een magnifique uitzicht op het karakteristieke centrum van Schagen.
 
Hofpark Schagen is ontworpen door BBHD Architecten. De 4 woongebouwen vormen een cluster begrensd door een muur aan de planrandzijde. Deze muur vormt een architectonisch contrast met de overige gevels. Het plan wordt hierdoor als het ware naar binnen gekeerd, georiënteerd op de parkachtige ruimte tussen de woongebouwen. De samenhang tussen de gebouwen ontstaat door kleur, materiaalgebruik, de royale balkons en door dakoverstekken aan de binnenzijde van het plan. De gevels zijn opgetrokken uit baksteen, aan de planranden robuust, de overige gevels voorzien van een zachtere gevelafwerking. 
 
Voor het comfort, de veiligheid, de afwerking en natuurlijk ook voor de duurzaamheid worden de hoogste standaarden gehanteerd. Plan Hofpark heeft een Energie Prestatie Coëfficient van circa 0,45 – dat is 25 % onder de per 2011 aangescherpte norm! ZON Energie participeert in de ontwikkeling en realiseert en exploiteert het collectieve, duurzame klimaatsysteem. Het levert centraal de warmte en koude voor de appartementen. Het klimaatsysteem bestaat uit een gesloten bronsysteem met vijftien bronnen in een watervoerende zandlaag op circa honderdtwintig meter diepte; zonne¬collectoren; warmtewisselaars; centraal geplaatste warmtepompen en HR aardgasketels (voor eventuele naverwarming). Het collectieve systeem houdt de gebouwen op de gewenste temperatuur via de leidingen in de vloeren. In de winter dienen die als vloerverwarming, in de zomer als comfortkoeling.  Het plan wordt gefaseerd verkocht.

Na het succes van fase 1 is nu toren B in de voorverkoop. Bent u geïnteresseerd in een appartement in Hofpark? Neem dan nu contact op met makelaar Zwaan & Schouten, tel. 0224-21 39 64

Omgeving
3-kamerappartement, balkon of terras op westen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen