Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Wijtenhorst, Schalkhaar Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Wijtenhorst, Schalkhaar

Type: Koop
Plaats: Schalkhaar
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 262.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Schalkhaar
Info
Oer Hollands Wonen, met volop ruimte, groen en gezelligheid in een dorpse sfeer. Jong en oud voelt zich thuis in De Wijtenhorst! Kinderen kunnen onbekommerd op straat spelen en leven zich uit op één van de vele speelplekken die zijn gecreëerd in de wijk. Op straat maken de buren een gezellig praatje met el...

Volledige omschrijving
Oer Hollands Wonen, met volop ruimte, groen en gezelligheid in een dorpse sfeer. Jong en oud voelt zich thuis in De Wijtenhorst! Kinderen kunnen onbekommerd op straat spelen en leven zich uit op één van de vele speelplekken die zijn gecreëerd in de wijk. Op straat maken de buren een gezellig praatje met elkaar en in de achtertuin zie je vrolijke gezinnen die genieten van het prachtige weer. Dit is echt Oer Hollands Wonen!
In De Wijtenhorst worden verschillende woningtypen gerealiseerd, van comfortabele eengezinswoningen tot ruime twee-onder-een-kapwoningen en riante vrijstaande villa's. Zo creëeren we een gevarieerd straatbeeld en vindt iedereen hier zijn eigen plekje. 
 

Omgeving
De tweekappers van het type Lelie zijn gelegen aan de Voorhorsterweg. In totaal worden hier 10 kavels gerealiseerd waar een type Lelie of een type Dahlia kan komen te staan.

Type Lelie is een tweekapper waar u de mogelijkheid heeft om tuingericht of straatgericht te wonen. U kiest dus voor een ...

Volledige omschrijving
De tweekappers van het type Lelie zijn gelegen aan de Voorhorsterweg. In totaal worden hier 10 kavels gerealiseerd waar een type Lelie of een type Dahlia kan komen te staan.

Type Lelie is een tweekapper waar u de mogelijkheid heeft om tuingericht of straatgericht te wonen. U kiest dus voor een woonkamer of ruime woonkeuken grenzend aan de tuin. Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en op de tweede verdieping heeft u de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer te realiseren.

INDELING:
Begane grond: Entree, hal met meterkast en garderoberuimte. Toiletruimte die u naar eigen smaak en inzicht kunt inrichten. Vervolgens komt men in de ruime woonkamer (circa 23 m²) en de ruime woonkeuken (circa 13 m²). De keuken kunt u zelf uitzoeken, waardoor deze altijd aan uw eigen eisen voldoet met alle benodigde inbouwapparatuur. De tuin is bereikbaar middels een loopdeur.
1e Verdieping: Overloop en 3 ruime slaapkamers (circa 18 m², 11 m² en 8 m²). Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer en een separate toiletruimte. Ook deze kunt u naar eigen wensen en inzichten inrichten.
Zolder: De grote open zolder ruimte is met een vaste trap bereikbaar. Hier kunnen eenvoudige 2 extra slaapkamers gerealiseerd worden. Tevens bevindt zich hier een technische ruimte met de opstelling van de CV-ketel. Ook zijn hier aansluitingen ten behoeve van wasmachine en droger.

BIJZONDERHEDEN:
SWK-garantie van toepassing.
Kies zelf voor tuingericht of straatgericht wonen (géén extra kosten!).
2 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Diverse opties mogelijk zoals:
- vervangen houten berging door stenen berging/garage
- openslaande tuindeuren
- uitbouwopties van 1,2 m, 1,8 m of 2,4 m
- vloerverwarming als bijverwarming
- verlengen van de hal, waardoor keuken en woonkamer losgekoppeld worden

Share |
Meer woningen
Meer woningen