Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:ParkEntree fase 2, Schiedam Powered by Niki
Nieuwbouw:
ParkEntree fase 2, Schiedam

Type: Koop
Plaats: Schiedam
Aantal: 31
Soort: Appartement
Prijs: € 199.950 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Schiedam
Info
ParkEntree
Wonen met een Plus - Meer dan alleen thuiskomen

Met ParkEntree zetten we de eerste woonbuurt in Nederland neer voor actieve senioren die het maximale uit het leven willen blijven halen. Een omgeving waarin veel kan, maar niets hoeft. Waarin u volop in verbindin...

Volledige omschrijving
ParkEntree
Wonen met een Plus - Meer dan alleen thuiskomen

Met ParkEntree zetten we de eerste woonbuurt in Nederland neer voor actieve senioren die het maximale uit het leven willen blijven halen. Een omgeving waarin veel kan, maar niets hoeft. Waarin u volop in verbinding blijft en waarin u simpelweg geniet van iedere dag. Nu, en straks ook. Wonen met een Plus, noemen we dat.
ParkEntree is een oase van rust en ruimte die volop ruimte biedt voor ontspanning en ontplooiing. De woonbuurt ligt tussen de stad en het park en is goed bereikbaar met de fiets, tram, metro, trein en auto. Hier geniet u van comfortabel, gelijkvloers wonen in een moderne gelijkvloerse woning met vele plussen of een eigentijds appartement met ruim balkon of terras.
Kiest u voor een appartement, dan heeft u geen bewerkelijke tuin meer, maar een ruim, goed bezonde balkon of terras waarvandaan u uitkijkt op de gemeenschappelijke binnentuin. Een prettige groenbeleving. Ongetwijfeld zet u uw stoel een keer in de binnentuin als de zon daar lekker schijnt. Diverse appartementen kijken uit over het historische centrum van Schiedam. Daarnaast bieden we ook prachtige Singelwoningen aan. Deze 2-laagse woningen hebben een bijzondere indeling die ruimte laat voor uw manier eigen van leven. Ook hebben ze een heerlijk balkon met goede zonligging.
De Lounge is het kloppend hart van ParkEntree. Hier voelt u zich thuis in de beslotenheid van uw buurt. Hier treft u ‘buren voor het leven’, met wie u ’s middags of ’s avonds nog even ontspant. Een keertje samen met buren of vrienden koken en eten? Een potje biljart, bridgen of schilderen? Dat doet u hier. En voor dat feestje met vrienden of die gezellige familiebarbecue hoeft u niet meer op zoek naar een geschikte plek. Ook in dat geval mag u gebruikmaken van de Lounge.
Naast een hoog niveau van comfort en ruimte, biedt ParkEntree u een gastvrouw of -heer die mede zorgdraagt voor het reilen en zeilen in ParkEntree. En als u het wilt, kunt u hier natuurlijk ook zelf uw steentje aan bijdragen.

Omgeving
Hofappartementen
Het appartementengebouw van ParkEntree fase 2 treft u aan het water tussen de Parkweg en de Klaas Katerstraat. De balkons/terrassen van alle 31 appartementen en de lounge zijn royaal én liggen op het zuiden. Hier geniet u tot in de late uurtjes van de zon. De appartem...

Volledige omschrijving
Hofappartementen
Het appartementengebouw van ParkEntree fase 2 treft u aan het water tussen de Parkweg en de Klaas Katerstraat. De balkons/terrassen van alle 31 appartementen en de lounge zijn royaal én liggen op het zuiden. Hier geniet u tot in de late uurtjes van de zon. De appartementen met de bouwnummers 62, 63 en 64 hebben maar liefst een terras van ca. 30m². De fraaie entree van de appartementen biedt toegang tot de lounge, de bergingen, het trappenportaal en de lift. Er zijn appartementen met 2 of 3 slaapkamers en de woonoppervlakten lopen uiteen van ca. 81 m² tot 91 m². Vanaf het balkon, terras of door de grote raampartijen heeft u een prachtig uitzicht over het groen en het water rondom ParkEntree. Een riante badkamer, standaard comfortabele vloerverwarming en ‘smart’ huisbesturing maken de appartementen in ParkEntree ‘Wonen met een Plus’.

De Plussen
+ Schitterende 3- of 4-kamerappartementen
+ Woonoppervlakte van ca. 81 m² tot ca. 91 m²
+ Ruim balkon/terras op het zuiden
+ Grote woonkamer met open keuken en schuifpui naar balkon/terras
(de bnrs 62, 63 en 64 hebben een terras van maar liefst 30 m²)
+ 2 slaapkamers+ Praktische berging voor de wasmachine+ Badkamer met douche en wastafel (optioneel 2e toilet)
+ Extra berging op de begane grond

Share |
Meer woningen
Meer woningen