Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Houthaven, Schiedam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Houthaven, Schiedam

Type: Koop
Plaats: Schiedam
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 237.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Schiedam
Info
In de wijk de Gorzen wordt aan het Spuikanaal het nieuwe buurtje Houthaven gerealiseerd. Hier komen 60 woningen in 4 verschillende typen. Het buurtje kenmerkt zich door een autoluw karaker louter voor bestemmingsverkeer. Het wordt er dus prettig voor kinderen om lekker buiten te spelen. De 60 woningen word...

Volledige omschrijving
In de wijk de Gorzen wordt aan het Spuikanaal het nieuwe buurtje Houthaven gerealiseerd. Hier komen 60 woningen in 4 verschillende typen. Het buurtje kenmerkt zich door een autoluw karaker louter voor bestemmingsverkeer. Het wordt er dus prettig voor kinderen om lekker buiten te spelen. De 60 woningen worden verdeeld over 8 kleinschalig bouwblokjes van maximaal 9 woningen. De royale dakoverstekken, de traditionele architectuur met een bakstenen gevel en gitzwarte dakpannen kenmerken de woningen.

Omgeving
Woningtype Aspen is een tussenwoning van 118m2. De woning is voorzien van een luxe keuken en mooi afgewerkte toilet- en badruimte. Door een uitbouw aan de achterzijde is de toch al ruime woonkamer nog verder uit te breiden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen