Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Buitenhagen, Schijndel Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Buitenhagen, Schijndel

Type: Koop
Plaats: Schijndel
Aantal: 10
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 231.600 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Schijndel
Info
Waar vroeger bomen groeiden, is ruimte gemaakt voor nieuw leven. Het wordt prachtig. 


In het nieuwbouwplan De Buitenhagen worden totaal 62 woningen gerealiseerd, in acht typen met een grote diversiteit. Van geschakeld tot vrijstaand en van twee-onder-één-kap tot patiobunga...

Volledige omschrijving
Waar vroeger bomen groeiden, is ruimte gemaakt voor nieuw leven. Het wordt prachtig. 


In het nieuwbouwplan De Buitenhagen worden totaal 62 woningen gerealiseerd, in acht typen met een grote diversiteit. Van geschakeld tot vrijstaand en van twee-onder-één-kap tot patiobungalow.  De prijsklasse van de woningen loopt van € 209.400 v.o.n. voor een geschakelde woning tot € 469.000 v.o.n. voor een vrijstaande woning.
 
Alle woningen hebben overeenkomstig dat zij compleet zijn uitgerust en beschikken over een grote tuin. Daarbij is de architectuur zeker niet alledaags en bijzonder sfeervol. Dit nieuwbouwplan is ontwerpen met oog voor zowel detail als woongenot!
 
De Buitenhagen vindt u op het voormalig terrein van de kwekerij, op de hoek van de Wijbosschestraat en de Structuurweg. Op loopafstand van het gezellige centrum van Schijndel en met de auto zo op de snelweg. Ideaal gelegen dus.

Omgeving
De hoekwoningen zijn qua architectuur opvallend mooi te noemen. De woningen hebben een zij-entree waardoor een natuurlijke scheiding ontstaat tussen wonen en koken. Twee van de tien hoekwoningen beschikken standaard over een sfeervolle veranda aan de voorzijde (bouwnummer 31 en 46). Een huis met mogelijkhe...

Volledige omschrijving
De hoekwoningen zijn qua architectuur opvallend mooi te noemen. De woningen hebben een zij-entree waardoor een natuurlijke scheiding ontstaat tussen wonen en koken. Twee van de tien hoekwoningen beschikken standaard over een sfeervolle veranda aan de voorzijde (bouwnummer 31 en 46). Een huis met mogelijkheden, een huis met ruimte!
- gezellige tuingerichte leefkeuken en een grote woonkamer
- de woning wordt voorzien van een keuken met inbouwapperatuur
- grote badkamer met douche, wastafel en 2e toilet
- riante zolder met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
- diepe achtertuin - met berging- op het oosten of zuiden
- woonoppervlakte 127m2 gbo
- diverse opties mogelijk

Share |
Meer woningen
Meer woningen