Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Schraard, Zuiderlaan, Schraard
Nieuwbouw:
Schraard, Zuiderlaan, Schraard

Type: Koop
Plaats: Schraard
Aantal: 1
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 92.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Schraard
Info
Afbeeldingen

In het pittoreske dorpje Schraard, gelegen nabij de afsluitdijk (5 autominuten) en de A7 (2km), hebben wij deze schitterende bouwkavel van circa 510m² eigen grond, welke is gelegen aan open vaarwater.

 

 

Omgeving

Schraard valt onder de noemer Beschermd Dorpsgezicht, telt ongeveer 200 inwoners en was in de 18e en 19e eeuw een centrum voor handel in hooi. De dorpsbewoners zijn ge...

Volledige omschrijving

Schraard valt onder de noemer Beschermd Dorpsgezicht, telt ongeveer 200 inwoners en was in de 18e en 19e eeuw een centrum voor handel in hooi. De dorpsbewoners zijn gemoedelijk en er is een  rijk verenigingsleven aanwezig. Tevens is er in het dorp een dancing, een dorpshuis, een peuterspeelzaal en een bushalte, klik op halte in het veld zoek een halte en vul 752 in, vervolgens krijgt u de bustijden. Onderwijsvoorzieningen op diverse niveaus, gezondheidszorg, supermarkten, lekker shoppen, eten en uitgaan, kunt u vanaf 3 kilometer afstand al vinden in Witmarssum, Bolsward, Makkum, Sneek etc. Ook het toeristische havenstadje Harlingen is maar op 15 km afstand.

  
Deze historierijke omgeving is niet alleen prachtig om te wandelen of te fietsen, maar ook om eens lekker te gaan paardrijden of te toeren op de motor. Klik op de link om meer (historische) foto's te bekijken of om meer te weten te komen over wat er allemaal valt te beleven in en om Schraard. Ook leuk om te doen is de Aldfearserfroute of op kerkenpad te gaan in de gemeente Schraard/Schettens/Longerhouw. Zwemmen kunt u op 3 km afstand in het 25 meter lange verwarmde openluchtbad met kleuterbad, waterspeeltuin, springtoren, etc. U kunt natuurlijk ook een lekker een dagje naar het Makkummerstrand (ca. 6km) om te zonnebaden, zwemmen, surfen of te wandelen over de boulevard. Kortom, in en om Schraard valt genoeg te beleven en Amsterdam en Groningen zijn maar een uurtje rijden.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen