Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Oversprong II fase 11 Morales, Sint Jansteen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Oversprong II fase 11 Morales, Sint Jansteen

Type: Koop
Plaats: Sint Jansteen
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 248.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Sint Jansteen
Info
oversprong ii is een kleinschalige woonwijk die door de slingerende laan carmen, de hofjes en de uitstraling van de woningen een dorps karakter krijgt. centraal in oversprong ii zal een groen park ontstaan met een beboste heuvel en een waterpartij.

Omgeving
in de nieuwbouwwijk wordt de volgende serie van het type rij- en hoekwoningen, moralés (de naam refereert aan brigadier moralés uit de opera carmen) gelanceerd. het zijn wederom zes geschakelde woningen: twee hoekwoningen met een topgevel (type sf3), twee tussenwoningen met een topgevel (type sf2) en twee ...

Volledige omschrijving
in de nieuwbouwwijk wordt de volgende serie van het type rij- en hoekwoningen, moralés (de naam refereert aan brigadier moralés uit de opera carmen) gelanceerd. het zijn wederom zes geschakelde woningen: twee hoekwoningen met een topgevel (type sf3), twee tussenwoningen met een topgevel (type sf2) en twee tussenwoningen met een dakkapel (type sf1).

de woningen zijn opvallend diep (ca. 10 meter) en ruim. vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer/keuken. in de woonkamer is veel aandacht besteed aan natuurlijke lichtinval. zo worden de woningen aan de tuinzijde voorzien van een grote glazen pui met dubbele tuindeuren. de hoekwoningen hebben ook kozijnen in de zijgevel. deze zijn onderhoudsarm en worden in kunststof uitgevoerd.

op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een royale badkamer voorzien van luxe sanitair met douche, toilet, wastafel, ligbad (optioneel).
een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping. hier is de vierde slaapkamer tezamen met een berging gecreëerd.

Share |
Meer woningen
Meer woningen