Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Rode Kool - plangebied III -, Sint Maarten
Nieuwbouw:
Rode Kool - plangebied III -, Sint Maarten

Type: Koop
Plaats: Sint Maarten
Aantal: 6
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 355.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Sint Maarten
Info

De vrijstaande woningen hebben een elite plekje gekregen in het bouwplan Rode Kool. De vrijstaande woningen zijn royale gezinswoningen op zeer ruime kavels van minimaal 325 m² oplopend naar ongeveer 420 m², uiteraard met een aangebouwde garage. De woning wordt uitgevoerd met een zeer ruime ope...

Volledige omschrijving

De vrijstaande woningen hebben een elite plekje gekregen in het bouwplan Rode Kool. De vrijstaande woningen zijn royale gezinswoningen op zeer ruime kavels van minimaal 325 m² oplopend naar ongeveer 420 m², uiteraard met een aangebouwde garage. De woning wordt uitgevoerd met een zeer ruime open woonkamer met woonkeuken die ook als aparte ruimten kunnen worden uitgevoerd.

De dubbele openslaande deuren in de woonkamer geven u toegang tot de tuin die grenst tot aan het water. Dit biedt ontzettend veel mogelijkheden en u houdt zicht op het altijd enerverende water! Op de verdieping treft u drie slaapkamers en een ruime badkamer. De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap. Optioneel kunt u de garage bij de woonkamer trekken, hiermee betrekt u nog eens ruim 18 m² bij uw living. U creëert zo optimaal woongenot!


Omgeving

Wat heeft Sint Maarten te bieden

 

Naast een groene omgeving heeft Sint Maarten natuurlijk nog meer te bieden.
Een gezellige dorpskern met een levendig Dorpshuis “De Klimop” en een winkeltje voor de eerste levensbehoeften. Voor uitgebreidere ...

Volledige omschrijving

Wat heeft Sint Maarten te bieden

 

Naast een groene omgeving heeft Sint Maarten natuurlijk nog meer te bieden.
Een gezellige dorpskern met een levendig Dorpshuis “De Klimop” en een winkeltje voor de eerste levensbehoeften. Voor uitgebreidere inkopen kunt u terecht in Schagen, Heerhugowaard of Alkmaar. Met de auto of de bus bent u er in een zucht. Op het gebied van sport is er in het dorp genoeg te beleven. Zo heeft het dorp een levendige voetbalvereniging en er kan worden getennist. De golfbaan van Dirkshorn is dichtbij. Het Noordzeestrand en de duinen bevinden zich op enkele autominuten van uw woning. Maar wat belet u om te gaan fietsen!

Sint Maarten heeft een openbare school “De Zwerm”, peuterspeelzaal “De Buitelboet”. Het prachtige woonzorgcomplex (WoZoCo) Sint Maartenshof biedt een gerieflijk onderkomen aan de ouderen. In het oude gemeentehuis is thans een bed&breakfast accommodatie geherbergd.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen