Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Rosa Toren, Sittard Powered by Niki
Nieuwbouw:
Rosa Toren, Sittard

Type: Koop
Plaats: Sittard
Aantal: 8
Soort: Appartement
Prijs: € 945.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Sittard
Info
Sittard heeft de Sint Rosa kapel, het Sint Rosa comité, de Sint Rosa schutterij, de Sint Rosa kermis, de Sint Rosa processie, de Sint Rosa sociëteit, het Sint Rosa festival. En nu ook de markante Rosa Toren. Allemaal vernoemd naar Rosa van Lima, die al sinds haar zaligverklaring in 1668 in Sittard wordt ve...

Volledige omschrijving
Sittard heeft de Sint Rosa kapel, het Sint Rosa comité, de Sint Rosa schutterij, de Sint Rosa kermis, de Sint Rosa processie, de Sint Rosa sociëteit, het Sint Rosa festival. En nu ook de markante Rosa Toren. Allemaal vernoemd naar Rosa van Lima, die al sinds haar zaligverklaring in 1668 in Sittard wordt vereerd.
 
De Rosa Toren is een opvallend complex met een bijzondere torenvorm. Een markant gebouw dat Sittard een uniek aanzicht geeft.
 
De Rosa Toren is een appartementencomplex dat bestaat uit acht koopapartementen, een luxe penthouse en dertig huurappartementen. U kunt de riante entree, voorzien van automatische schuifdeuren, van twee kanten bereiken. De hoofdentree heeft een elektronisch toegangscontrole-systeem.

Omgeving
Het eerste dat opvalt als u de appartementen betreedt, zijn de grote raampartijen die voor het vele daglicht zorgen.
 
De appartementen in de Rosa Toren variëren in grootte en indeling, zodat er voor elke wens een geschikte woning te vinden is. De appartementen beschikken over een hal, ...

Volledige omschrijving
Het eerste dat opvalt als u de appartementen betreedt, zijn de grote raampartijen die voor het vele daglicht zorgen.
 
De appartementen in de Rosa Toren variëren in grootte en indeling, zodat er voor elke wens een geschikte woning te vinden is. De appartementen beschikken over een hal, een ruime woonkamer, één, twee of drie slaapkamers, een open keuken, een technische ruimte en bergruimte in de woning, een badkamer met douche en/of ligbad en toilet en een apart bezoekerstoilet. Daarnaast heeft elke woning een riante buitenruimte.

Share |
Meer woningen
Meer woningen