Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Nieuwe S, Sleeuwijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Nieuwe S, Sleeuwijk

Type: Koop
Plaats: Sleeuwijk
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 289.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Sleeuwijk
Info
Gemoedelijk, gezellig en eigentijds

De Nieuwe Es heeft alles wat u van een eigentijds winkelcentrum mag verwachten. Het centrale dorpsplein, de vriendelijke straatjes en de variatie in gevels zorgen voor een gezellige dorpse sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Het vele groen ...

Volledige omschrijving
Gemoedelijk, gezellig en eigentijds

De Nieuwe Es heeft alles wat u van een eigentijds winkelcentrum mag verwachten. Het centrale dorpsplein, de vriendelijke straatjes en de variatie in gevels zorgen voor een gezellige dorpse sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Het vele groen en de waterpartij langs de noord- en westkant van het winkelcentrum dragen daaraan bij.

De koopappartementen liggen boven het nieuwe winkelcentrum met de natuur om de hoek. Op de begane grond vindt u een grote Albert Heijn. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u alleen maar naar beneden! De appartementen zijn breed van opzet. Daardoor is het overal in de woning prettig licht. Op het balkon of het terras kunt u heerlijk van de zon genieten. En ook aan parkeergelegenheid vlakbij de appartementen is natuurlijk gedacht.

Ten westen van het nieuwe winkelcentrum worden verschillende woningsoorten gebouwd. Rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen, vrijstaande woningen en kavels. Het kopen en/of huren van een winkelruimte is ook nog mogelijk in de Nieuwe Es.

De keuze is aan u!

Omgeving
Per direct beschikbaar!

Er is nog één maisonette te koop! 
Dit appartement heeft alle ruimte! Het begint al bij binnenkomst op de tweede etage. Een royale woonkamer met een fraaie open keuken, een grote badkamer, twee slaapkamers e...

Volledige omschrijving
Per direct beschikbaar!

Er is nog één maisonette te koop! 
Dit appartement heeft alle ruimte! Het begint al bij binnenkomst op de tweede etage. Een royale woonkamer met een fraaie open keuken, een grote badkamer, twee slaapkamers en een grote berging.

Een verdieping hoger is een extra kamer waar u misschien wel een riante werkkamer van kunt maken. Met de extra zolderverdieping daarboven kunt u ook nog alle kanten op. Deze maissonette heeft een heerlijk dakterras op het westen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen