Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Villapark Groenevelt, Sluis
Nieuwbouw:
Villapark Groenevelt, Sluis

Type: Koop
Plaats: Sluis
Aantal: 6
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 355.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Sluis
Info
Afbeeldingen
Deze luxe vrijstaande villa's in "Cottage" stijl zijn ntworpen door het architectenbureau ARCAS te Knokke en in 2002 met GIW-garantie gebouwd. Het park heeft tal van woonmogelijkheden te bieden waaronder vrijstaande woningen, geschakelde woningen tot vrije bouwkavels!

Omgeving
Het oude vestingstadje Sluis vormt het sluitstuk van het prachtige groene land van Zeeuws-Vlaanderen. Op korte afstand gelegen van de Vlaamse steden Knokke en Brugge. Het villapark Groenevelt heeft traditioneel gebouwde woningen in de Engelse "Cottage Stijl". Het villapark ligt in een groene oase van ru...

Volledige omschrijving
Het oude vestingstadje Sluis vormt het sluitstuk van het prachtige groene land van Zeeuws-Vlaanderen. Op korte afstand gelegen van de Vlaamse steden Knokke en Brugge. Het villapark Groenevelt heeft traditioneel gebouwde woningen in de Engelse "Cottage Stijl". Het villapark ligt in een groene oase van rust met uitzicht op de oude stadswallen, de molen en het belfort. Via het natuurgebied brengt een fiets- en voetpad de bewoner op een veilige wijze rechtstreeks naar de dorpskern van Sluis. Het betreft een woonlocatie die de ongekende schoonheid van Zeeuws-Vlaanderen eer aandoet!

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen