Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Villa Nova II, Sneek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Villa Nova II, Sneek

Type: Koop
Plaats: Sneek
Aantal: 6
Soort: Appartement
Prijs: € 340.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Sneek
Info
Poort van Sneek

VERKOOP GESTART!

Wilt u comfortabel wonen in een appartement met een prachtige ligging aan het water in het centrum van Sneek? Dan wordt u zeker blij van deze appartementen! In het zonnetje op het balkon of bij het frans balkon, kijkend naar de voorbij varende boten is...

Volledige omschrijving
Poort van Sneek

VERKOOP GESTART!

Wilt u comfortabel wonen in een appartement met een prachtige ligging aan het water in het centrum van Sneek? Dan wordt u zeker blij van deze appartementen! In het zonnetje op het balkon of bij het frans balkon, kijkend naar de voorbij varende boten is het genieten met een hoofdletter G! In de Poort van Sneek gaat VanWonen 32 appartementen bouwen, verdeeld over 2 gebouwen. Alle appartementen hebben een terras of balkon met zicht op het water, waarbij ook rekening is gehouden met de stand van de zon. De woonoppervlakte van de appartementen varieert van circa 90 tot 120 m2. Op de bovenste verdieping zijn de penthouses gesitueerd. Deze penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst circa 164 tot 170 m2!

We starten met de verkoop van de appartementen van Villa Nova II, nummers 17 t/m 32.
Naast deze appartementen worden tevens 7 ligplaatsen aangeboden.

Er is veel mogelijk wat betreft de indeling van uw woning. De appartementen hebben een basisindeling, die naar eigen wens kunnen worden aangepast. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers en wilt u bijvoorbeeld een inloopkast of een tweede badkamer? Dat kan! Graag bespreken wij alle mogelijkheden met u!

Geïnteresseerd in dit project? Kijk op voor meer informatie en schrijf je nu in voor een van de appartementen!
Ondanks dat een deel van de appartementen onder optie staan, is het nog steeds mogelijk dat er toch nog woningen beschikbaar komen, mochten de opties komen te vervallen. Schrijf je nu in als reserve kandidaat of voor de appartementen van Villa Nova I Jij wordt dan benaderd wanneer er een bouwnummer beschikbaar komt.

Omgeving
Type B - Boeier heeft een balkon vlak boven het water en een frans balkon met zicht op het water aan de zijgevel. Deze appartementen zijn gesitueerd op de 1e, 2e en 3e verdieping van het gebouw en heeft in de basis drie slaapkamers.

Er is veel mogelijk wat betreft de indeling van uw woning. De a...

Volledige omschrijving
Type B - Boeier heeft een balkon vlak boven het water en een frans balkon met zicht op het water aan de zijgevel. Deze appartementen zijn gesitueerd op de 1e, 2e en 3e verdieping van het gebouw en heeft in de basis drie slaapkamers.

Er is veel mogelijk wat betreft de indeling van uw woning. De appartementen hebben een basisindeling van circa 109 tot 114 m2, die naar eigen wens kan worden aangepast. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers en wilt u bijvoorbeeld een inloopkast of een tweede badkamer? Dat kan! Graag bespreken wij alle mogelijkheden met u!

Share |
Meer woningen
Meer woningen