Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Harinxmaland, Sneek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Harinxmaland, Sneek

Type: Koop
Plaats: Sneek
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 222.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Sneek
Info
Een nieuwe woonwijk met hart voor de natuur. In Harinxmaland gaan natuur en wonen hand in hand. Deze prachtige nieuwe woonwijk biedt ruimte aan betaalbare koopwoningen, huurwoningen maar ook luxe vrije kavels aan het water. Voor elk wat wils! Iedere bewoner kan hier genieten van het wonen nabij water. Op d...

Volledige omschrijving
Een nieuwe woonwijk met hart voor de natuur. In Harinxmaland gaan natuur en wonen hand in hand. Deze prachtige nieuwe woonwijk biedt ruimte aan betaalbare koopwoningen, huurwoningen maar ook luxe vrije kavels aan het water. Voor elk wat wils! Iedere bewoner kan hier genieten van het wonen nabij water. Op diverse plekken in de wijk zijn waterpartijen en aanlegvoorzieningen voor boten aanwezig en kunnen vissers aan elke oever hun hart ophalen. Met de ligging aan de Zwette en de toekomstige verbinding naar de Franekervaart, ligt heel Friesland binnen vaarbereik. Naast water zal ook het groen overal in de wijk terugkomen. Niet alleen voor de bewoners maar ook voor de recreanten die onderweg met hun boot in de wijk even aanleggen. Het groen maakt dat het open Friese weidelandschap in één vloeiende beweging overgaat in de stedelijke bebouwing.

Omgeving
De 10 woningen aan het water, 4 halfvrijstaande en 6 rijwoningen, worden uitgevoerd in een warme kleur steen en hebben een inhoud van ca. 450 m3. De hal is efficiënt ontworpen met een inpandige bijkeuken om onder andere een wasmachine op te stellen. Door de compacte hal heb je veel leefruimte beneden met e...

Volledige omschrijving
De 10 woningen aan het water, 4 halfvrijstaande en 6 rijwoningen, worden uitgevoerd in een warme kleur steen en hebben een inhoud van ca. 450 m3. De hal is efficiënt ontworpen met een inpandige bijkeuken om onder andere een wasmachine op te stellen. Door de compacte hal heb je veel leefruimte beneden met een open keuken die je naar eigen smaak kunt inrichten. Indien je de woning snel wilt betrekken, kan VDM je bij het inrichten van dienst zijn.

De eerste verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 13 m2, 12 m2 en 7 m2. De compleet ingerichte badkamer kun je in 3 varianten laten indelen en qua tegels heb je diverse keuzemogelijkheden. De zolderverdieping is bereikbaar middels een vaste trap en biedt veel ruimte, voor bijvoorbeeld nog een extra kamer.

De halfvrijstaande woningen kunnen onder andere optioneel verbreed worden!

Share |
Meer woningen
Meer woningen