Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kampweg 30 Soesterberg, Soesterberg
Nieuwbouw:
Kampweg 30 Soesterberg, Soesterberg

Type: Koop
Plaats: Soesterberg
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 549.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Soesterberg
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers

Binnenkort zal aan de Kampweg te Soesterberg worden aangevangen met de bouw van een tweetal riante villa's (type 2 onder één kap) met aangebouwde garages en diepe achtertuinen op het zuidwesten. Deze karakteristieke woningen met een woonoppervlak van maar liefst 185 m² zullen het...

Volledige omschrijving

Binnenkort zal aan de Kampweg te Soesterberg worden aangevangen met de bouw van een tweetal riante villa's (type 2 onder één kap) met aangebouwde garages en diepe achtertuinen op het zuidwesten. Deze karakteristieke woningen met een woonoppervlak van maar liefst 185 m² zullen het aanzicht van de toch al zo mooie Kampweg nog verder verfraaien. De oppervlakte van de kavels bedraagt zo'n 750 m².  


De woningen kenmerken zich met name door de grote leefruimte op de begane grond. De woonkamer is bijna 6 en een halve meter breed en geeft middels schuifdeuren uit op de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is een half open keuken annex eetkamer geprojecteerd. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een riante badkamer en een separaat toilet, alsmede een ruimte voor de wasmachine en opstelling van de c.v.-ketel. De ruime zolder, met mogelijkheid voor een of twee extra (slaap-)kamer(s), is via een vaste trap te bereiken en is aan de straatzijde voorzien van een dakkapel.  
De indeling van de woning kan nog op diverse punten worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. De woonkamer kan worden uitgebouwd met 1.20 m. en ook een veranda van 3.50 m. behoort tot de mogelijkheden.Wanneer u interesse heeft, vertellen wij u natuurlijk graag meer over de diverse mogelijkheden, in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. 
Uitgebreide technische specificaties en schetsontwerpen kunt u via onze website downloaden. 

KENMERKEN
- Jaren '30 architectuur: goed afgewerkt en fraai gedetailleerd: hardhouten kozijnen, keramische dakpannen en fraai metsel- en voegwerk; 

- Woonoppervlak: ca. 185 m², garage (in spouw) van ca. 19 m²;

- Perceeloppervlak: ca. 750 m²;

- Achtertuin van ca. 10,50 bij 40,00 m., op het zuidwesten en voortuin van ca. 10,50 bij 15,00 m.;

- Een keuken is niet bij de koop-/aanneemsom inbegrepen;

- Het sanitair en de keuken vallen buiten het project en kunnen naar eigen wens worden ingevuld;

- Verwarming middels c.v.-ketel, vloerverwarming op de begane grond.

Omgeving

Soesterberg is zeer centraal gelegen t.o.v. de centra van Amersfoort, Zeist, Soest en Den Dolder welke allen een ruime keur aan winkels, scholen en openbaar vervoer bieden. Tevens zijn de uitvalswegen naar de grote steden zeer nabij gelegen.

 

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen