Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Eiland van Spijk, Spijkenisse Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Eiland van Spijk, Spijkenisse

Type: Koop
Plaats: Spijkenisse
Aantal: 16
Soort: Rijwoning
Prijs: € 298.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Spijkenisse
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers
Heb je vragen? Neem gerust contact op met één van de makelaars!
 
Het Eiland van Spijk wordt een leuke wijk op zich, met 59 ruime eengezinswoningen en een eigen parkje, net buiten het centrum van Spijkenisse. Velen kennen de plek: het braakliggende terrein naast het Penta College...

Volledige omschrijving
Heb je vragen? Neem gerust contact op met één van de makelaars!
 
Het Eiland van Spijk wordt een leuke wijk op zich, met 59 ruime eengezinswoningen en een eigen parkje, net buiten het centrum van Spijkenisse. Velen kennen de plek: het braakliggende terrein naast het Penta College De Oude Maas, aan De Ritte, nabij de Hekelingseweg. Fase 2 is in verkoop!
Wonen in Het Eiland van Spijk fase 2:
Het project krijgt twee leuke woningtypen, namelijk Type A - De eengezinswoningen en Type B - De herenhuizen.

Nieuw! De eengezinswoningen zijn vanaf nu beschikbaar in twee varianten, namelijk de standaard variant én de XL variant (inclusief 2,4 meter uitbouw).
 • 24 Eengezinswoningen (woningtype A)! De ruime eengezinswoningen (woningtype A) hebben een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9,56 meter. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van 117 m2 én is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een zogenaamd “zadeldak”. Een zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden.
 • De zijn vanaf € 298.5000,- v.o.n.
 • De zijn vanaf € 315.000,- v.o.n.
 • Bekijk de video over de eengezinswoningen.

 • 10 Herenhuizen (woningtype B)! De Herenhuizen (woningtype B) hebben een breedte van 5,40 meter en een diepte van 10,76 meter met een gebruiksoppervlakte van circa 153 m2. Deze woning is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een plat dak, de woning heeft hierdoor dus drie volledige woonlagen.
 • De prijs van een  is € 360.000,- v.o.n.
 • Een Herenhuis op de is € 375.000,- v.o.n.
 • Bekijk  de video over de Herenhuizen.
Alle woningen in Het Eiland van Spijk hebben een fijne diepe tuin op de zon en uiteraard zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

De bouw is gestart van fase 1!


Centrale ligging en bereikbaarheid
Het winkelcentrum, horecagelegenheden, het theater en de bibliotheek liggen op loopafstand. Wonen op Het Eiland van Spijk betekent wonen dicht bij het stadscentrum. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

De bereikbaarheid is écht uitstekend. Het project komt aan De Ritte en de Hekelingseweg. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom Spijkenisse. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Het Eiland van Spijk geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Het Eiland van Spijk worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 0,95%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35% 
Meer weten? .Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul  het interesseformulier in en we houden je op de hoogte.

Omgeving
Woningtype A1 is een ruime tussenwoning en heeft een breedte van 5,40 meter. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 117 m2  of 128 m2 én is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een zogenaamd “zadeldak”. Een zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste h...

Volledige omschrijving
Woningtype A1 is een ruime tussenwoning en heeft een breedte van 5,40 meter. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 117 m2  of 128 m2 én is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een zogenaamd “zadeldak”. Een zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden. De woningen zijn beschikbaar in verschillende gevelvarianten.

Op de begane grond vind je de entree, het toilet en de heerlijke lichte woonkamer met leefkeuken van ca. 38 m2 of 49 m2. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. Op de zolderverdieping vind je de ruimte met de technische installaties en heb je nog een grote zolder van ca. 22 m2. Hier kun je met gemak nog een extra kamer realiseren, met of zonder (optionele) dakkapel. 

Nieuw! De eengezinswoningen zijn vanaf nu beschikbaar in twee varianten, namelijk de standaard variant én de XL variant (inclusief 2,4 meter uitbouw).

Bekijk  de video over de eengezinswoningen.

A1 Variant 
 • ca. 117 m² woonoppervlakte
 • een diepte van 9,56 meter
 • achtertuinen van maar liefst 11,5 meter diep!
 • v.a. € 298.500,- v.o.n.
A1 - XL Variant 
 • ca. 128 m² woonoppervlakte
 • een diepte van 11,96 meter
 • achtertuinen van maar liefst 9 meter diep!
 • v.a. € 315.000,- v.o.n. inclusief standaard uitbouw van 2,4 meter

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen