Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Land fase 14, Spijkenisse Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Land fase 14, Spijkenisse

Type: Koop
Plaats: Spijkenisse
Aantal: 6
Soort: Geschakeld
Prijs: € 399.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Spijkenisse
Info
Het Land fase 14

Het project Het Land fase 14 bestaat uit 17 woningen, gebouwd in de geliefde jaren 30-stijl. Er zullen twee-onder-één-kapwoningen in twee verschillende varianten worden gerealiseerd. Daarnaast zullen er ook 6 geschakelde twee-onder-één-kapwoning...

Volledige omschrijving
Het Land fase 14

Het project Het Land fase 14 bestaat uit 17 woningen, gebouwd in de geliefde jaren 30-stijl. Er zullen twee-onder-één-kapwoningen in twee verschillende varianten worden gerealiseerd. Daarnaast zullen er ook 6 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande villa gebouwd worden. De woningen hebben een brede én diepe tuin met aan het einde afgesloten met een eigen privé vlonder boven het water. De achtertuinen kijken uit op het reeds aangelegde volwassen Vier Werelden Park. Aan de voorkant van de woningen zal ook een bepaalde groenzone met stroken worden ingericht, waardoor het profiel van de toegangsstraat in de brede groene Arnout van Westenrijklaan thuis past. De tweekappers en vrijstaande woningen hebben parkeren op eigen terrein, vlakbij is ook een openbaar parkeergebied aanwezig.



Verkoop is van start! Vanaf zaterdag 6 april tot maandag 15 april 2019 om 12:00 uur kun je je middels het  inschrijven voor de woningen in  te . Na de sluiting van de inschrijfperiode zullen de beschikbare woningen worden toegewezen. Schrijf je je in op een gereserveerde woning, dan plaatsen we je op de reservelijst.

Via deze link kun je de  met daarop de gereserveerde en beschikbare woningen vanuit de Pre-Sale periode downloaden. Hier vind je alle beschikbare  van de woningen in Het Land fase 14!

Duurzaam

In Het Land fase 14 vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Voor nieuwbouwprojecten gelden er bepaalde duurzaamheidseisen. Voor de kenners: De EPC-waarde van een nieuwbouwwoning dient 0,4 te zijn. De Woningen in Het Land fase 14 krijgen zelfs een EPC-waarde van 0. Dit betekent dat de woningen energieneutraal zullen zijn. Om dit te behalen wordt er onder andere gewerkt met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, zonnepanelen op het dak en nog veel meer. De woningen worden vanzelfsprekend gasloos uitgevoerd!


Planning

De woningen van Het Land fase 14 zijn in verkoop. De start van de bouw staat gepland voor het vierde kwartaal van 2019 en de bouw van de woningen zal circa één jaar in beslag nemen.

Interesse

Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden?
 en we houden je op de hoogte.


Omgeving
Onder optie

Deze geschakelde twee-onder-één-kapwoningen staan in paren van twee geschakeld aan elkaar, wat deze woningen karakter geeft. Aan al jouw eisen en wensen op het gebied van woonplezier wordt door het type Roos voldaan. Wat een ruimte en wat een indelingsmogelijkheden! ...

Volledige omschrijving
Onder optie

Deze geschakelde twee-onder-één-kapwoningen staan in paren van twee geschakeld aan elkaar, wat deze woningen karakter geeft. Aan al jouw eisen en wensen op het gebied van woonplezier wordt door het type Roos voldaan. Wat een ruimte en wat een indelingsmogelijkheden! De woningen zijn maar liefst 7,30 meter breed en 10,76 meter diep. Dat vind je terug op alle verdiepingen. En in de tuin natuurlijk, die daarbij een prachtig vlonder aan het water heeft. De eerste verdieping is erg ruim met vier slaapkamers en een badkamer die standaard is voorzien van een ligbad, een douche en een wastafel. Ook is er een separaat toilet op de eerste verdieping gepositioneerd. En als je de trap naar de zolderverdieping neemt, zie je dat ook hier nog ruimte genoeg is om extra kamers te realiseren.

  • Vanaf € 399.500,- vrij op naam
  • Inclusief een ruime inpandige berging
  • Inclusief een ruime vlonder boven het water over de gehele tuinbreedte
  • Grote woonkamer en 4 slaapkamer op de eerste verdieping
  • Een royale vrij indeelbare zolder
  • Duurzaam én zeer energiezuinig (EPC=0)
  • Gasloos en gebruik van zonnepanelen, warmte- en koudeopslag en nog veel meer
  • Vloerverwarming én –koeling op elke verdieping
  • Inclusief sanitair en tegelwerk
  • Brede voor- en achtertuinen (kaveloppervlakten van circa 198m2)
  • Woonoppervlakten van 175 m2
  • Diverse uitbreidingsopties mogelijk

Share |
Meer woningen
Meer woningen