Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Terras aan de Maas, Spijkenisse Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Terras aan de Maas, Spijkenisse

Type: Koop
Plaats: Spijkenisse
Aantal: 10
Soort: Appartement
Prijs: € 267.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Spijkenisse
Info
Op dinsdagavond 25 juni staan wij op de Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep in Spijkenisse! De toegang is gratis. Je bent van 19.30 tot 21.30 uur welkom!

Het Terras aan de Maas

In Het Terras aan de Maas toren II worden 116 nieuwbouw koopappartementen e...

Volledige omschrijving
Op dinsdagavond 25 juni staan wij op de Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep in Spijkenisse! De toegang is gratis. Je bent van 19.30 tot 21.30 uur welkom!

Het Terras aan de Maas

In Het Terras aan de Maas toren II worden 116 nieuwbouw koopappartementen en penthouses aan Oude Maas in Spijkenisse gerealiseerd. Naast de koopappartementen en penthouses worden er ook huurappartementen gerealiseerd. De huurappartementen zijn afgenomen door Maasdeltagroep. Deze website is alleen gericht op de koopappartementen.

Nog enkele woningen te koop:
  • Nog 2 beschikbaar Type en vanaf € 267.000,- v.o.n.
  • Nog 1 beschikbaar vanaf € 260.000,- v.o.n.
  • Nog 1 beschikbaar Type  vanaf € 292.000,- v.o.n.
.  Het Terras aan de Maas stond op de .


Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Planning – De bouw is gestart!
Zit uw appartement er tussen? De bouw is inmiddels al gestart. Wij verwachten dat u er het eerste kwartaal van 2021 in kunt gaan wonen!

Duurzaamheidshypotheek
Omdat Het Terras aan de Maas zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via  vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Omgeving
3-kamer appartementen met een woonoppervlakte van ca. 89 m2.

Type B4V met op uw balkon een heerlijke middagzon tot zonsondergang én met een geweldig gedeeld uitzicht over de Oude Maas richting de Spijkenisserbrug én heel Spijkenisse.

Share |
Meer woningen
Meer woningen