Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuwe Veldheer, Steenwijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuwe Veldheer, Steenwijk

Type: Koop
Plaats: Steenwijk
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 272.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Steenwijk
Info
Wil jij in een gemoedelijke wijk wonen, met veel groen en stedelijke voorzieningen om de hoek? Dan zit je in Nieuwe Veldheer goed. Aan de Compagnie in het  Kornputkwartier in Steenwijk verrijzen straks twaalf gloednieuwe twee-onder-een-kapwoningen van deelproject Nieuwe Veldheer. Kies je v...

Volledige omschrijving
Wil jij in een gemoedelijke wijk wonen, met veel groen en stedelijke voorzieningen om de hoek? Dan zit je in Nieuwe Veldheer goed. Aan de Compagnie in het  Kornputkwartier in Steenwijk verrijzen straks twaalf gloednieuwe twee-onder-een-kapwoningen van deelproject Nieuwe Veldheer. Kies je voor een nieuwbouwwoning van Nieuwe Veldheer, dan kies je niet alleen voor een complete woning, maar ook voor een duurzame woning. Alle woningen zijn namelijk volledig gasloos gebouwd. Ook beschikken alle huizen over kunststof kozijnen, -ramen en -deuren, FCS-keurmerk hout, een lucht-water-warmtepomp en standaard vloerverwarming. Weinig onderhoud dus én goed voor het milieu. Zo ben jij klaar voor de toekomst.

Omgeving
Duurzaam wonen in Nieuwe VeldheerWonen in een duurzame twee-onder-een-kapwoning van Nieuwe Veldheer, betekent wonen te midden van een groene, kindvriendelijke omgeving. Je kunt kiezen uit twee woningtypes: de Vaandrig of de Foerier. Qua gevelaanzicht hebbe...

Volledige omschrijving
Duurzaam wonen in Nieuwe VeldheerWonen in een duurzame twee-onder-een-kapwoning van Nieuwe Veldheer, betekent wonen te midden van een groene, kindvriendelijke omgeving. Je kunt kiezen uit twee woningtypes: de Vaandrig of de Foerier. Qua gevelaanzicht hebben beide woningtypes ieder een eigen stijl, maar van binnen lijken de woningen erg op elkaar. In de woningen zelf tref je op de begane grond een entree met toilet en een trap naar de eerste verdieping aan. Ook betreed je vanuit de entree de woonkamer met open woonkeuken. Dankzij de grote ramen geniet je hier van lekker veel licht. Wie nog wat extra ruimte wil, kan de begane grond uitbreiden met een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter. Ook kun je kiezen voor grote openslaande deuren of een pui naar de achtertuin. Zo stap je vanuit de keuken direct de tuin in. Hier beschik je over genoeg ruimte voor een fijne loungeplek en speelruimte voor de kinderen.
Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich maar liefst drie slaapkamers, een badkamer met een tweede toilet en een vaste trap naar de zolder. Ook deze woonlaag kan geheel naar eigen wens worden aangepast. Kies bijvoorbeeld voor een extra grote badkamer of voor een handige inloopkast. Op de tweede verdieping van de woning vind je tot slot een ruime zolder. Deze ruimte is vrij in te delen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen