Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kornputkwartier, Steenwijk
Nieuwbouw:
Kornputkwartier, Steenwijk

Type: Koop
Plaats: Steenwijk
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 230.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Steenwijk
Info

De 8 twee-onder-één-kapwoningen van het type Bataljon worden vooral gekenmerkt door de (zeer onderhoudsarme!) centrale dakkapel en de lage gootlijn die zo karakteristiek is voor de bestaande bouw in de omgeving.

Bij deze woningen is de karakteristieke centrale dakkapel voorzien van...

Volledige omschrijving

De 8 twee-onder-één-kapwoningen van het type Bataljon worden vooral gekenmerkt door de (zeer onderhoudsarme!) centrale dakkapel en de lage gootlijn die zo karakteristiek is voor de bestaande bouw in de omgeving.

Bij deze woningen is de karakteristieke centrale dakkapel voorzien van kleuraccenten die op verschillende plaatsen terugkeren. De grote hoekramen in de woonkamer geven een extra ruimtelijk effect en ramen in de zijgevel zorgen voor nog meer lichtinval. Op de begane grond geeft een entreehal met toilet toegang tot een ruime U-vormige woonkamer/keuken. De woonkamer is straatgericht, maar in de optiesfeer kun je er ook voor kiezen woonkamer en keuken te verwisselen, zodat je vanuit de woonkamer uitzicht hebt op de tuin. Op de eerste verdieping vind je drie flinke slaapkamers en een ruime badkamer. Via een vaste trap loop je vanaf de eerste verdieping naar een volwaardige zolderverdieping. Hier bevinden zich de technische installaties.

Omgeving

Aan de zuidoostelijke rand van Steenwijk, in het licht glooiende landschap op en rond de locatie van de voormalige Johan van den Kornputkazerne, ligt het Van den Kornputkwartier. Een heerlijke nieuwe woonwijk, begrensd door de Meppelerweg, de Dennenallee en de Steenakkers. Met name langs de rustieke ...

Volledige omschrijving

Aan de zuidoostelijke rand van Steenwijk, in het licht glooiende landschap op en rond de locatie van de voormalige Johan van den Kornputkazerne, ligt het Van den Kornputkwartier. Een heerlijke nieuwe woonwijk, begrensd door de Meppelerweg, de Dennenallee en de Steenakkers. Met name langs de rustieke Dennenallee is het heerlijk wandelen.

 

 

Volop rust, voorzieningen bij de hand
In het Van den Kornputkwartier woon je vlak bij de rust van
het buitengebied, maar heb je tegelijkertijd de winkels en alle andere voorzieningen van Steenwijk bij de hand. Vanuit de wijk kun je bijvoorbeeld met de fiets slim binnendoor steken naar
het centrum. Zo sta je in enkele minuten in hartje stad. In de aangrenzende wijken vind je diverse basisscholen en andere praktische voorzieningen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen