Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Hollands Hof, Ter Aar Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Hollands Hof, Ter Aar

Type: Koop
Plaats: Ter Aar
Aantal: 7
Soort: Rijwoning
Prijs: € 229.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Ter Aar
Info
Midden in het Groene Hart, ruim gelegen en met vrij uitzicht, wordt een schitterende nieuwe wijk gerealiseerd: Het Hollands Hof.
De 35 vrijstaande woningen en 7 rijwoningen, die aan de Oostkanaalweg zijn gelegen, vormen straks een levendige buurt aan de rand van het gezellige Ter Aar.

Omgeving
De rijwoningen aan ’t Laantje hebben een ruime voor- en achtertuin, – mét berging – waardoor ook voldoende privacy wordt geboden. Aan de nostalgische gevel van de rijwoningen herkent u meteen het ambacht van ‘fraaie huizen bouwen’. Een omringende haag, kozijnen met roedeverdeling, paneeldeuren en karakteri...

Volledige omschrijving
De rijwoningen aan ’t Laantje hebben een ruime voor- en achtertuin, – mét berging – waardoor ook voldoende privacy wordt geboden. Aan de nostalgische gevel van de rijwoningen herkent u meteen het ambacht van ‘fraaie huizen bouwen’. Een omringende haag, kozijnen met roedeverdeling, paneeldeuren en karakteristieke steen maken die indruk compleet.
De binnenzijde van de woningen is een duidelijke voortzetting van deze authentieke, typisch
Hollandse uitstraling. De huizen zijn circa 110 m2 groot en zijn daarmee beslist riant te noemen. Typerend zijn de hoogwaardige afwerking en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. De huizen hebben verschillende indelings- en bouwopties. Bespreek daarom al uw woonwensen met de woonadviseur.

Share |
Meer woningen
Meer woningen