Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Compagnie, Terneuzen Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Compagnie, Terneuzen

Type: Koop
Plaats: Terneuzen
Aantal: 10
Soort: Rijwoning
Prijs: € 246.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Terneuzen
Info
De eerste fase van De Compagnie is gelegen aan de Waterlanden in Othene Zuid fase 4. Mooi en groen wonen doet u in deze royale, rij- en hoekwoningen. De hoekwoningen zijn voorzien van een aangebouwde garage of berging, waarbij een directe verbinding met woonkeuken tot de mogelijkheden behoort. In de afwerk...

Volledige omschrijving
De eerste fase van De Compagnie is gelegen aan de Waterlanden in Othene Zuid fase 4. Mooi en groen wonen doet u in deze royale, rij- en hoekwoningen. De hoekwoningen zijn voorzien van een aangebouwde garage of berging, waarbij een directe verbinding met woonkeuken tot de mogelijkheden behoort. In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De woningen worden voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmteafgifte. Door het toepassen van een warmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energiezuinig gebouwd.

Omgeving
DE COMPAGNIE rijwoningen Type A

Aardgasvrij en energiezuinig!
Gelegen aan de Waterlanden in de groene woonwijk Othene Zuid ligt deze mooie royale tussenwoning met 4 slaapkamers, kunststof kozijnen en voorzien van een vrijstaande buitenberging.
Volledige omschrijving
DE COMPAGNIE rijwoningen Type A

Aardgasvrij en energiezuinig!
Gelegen aan de Waterlanden in de groene woonwijk Othene Zuid ligt deze mooie royale tussenwoning met 4 slaapkamers, kunststof kozijnen en voorzien van een vrijstaande buitenberging.

Begane grond

De woning heeft een open keuken aan de voorzijde en een royale zithoek aan de achterzijde. Tussen zithoek en keuken is er ruimte voor de eethoek en bijvoorbeeld kasten of een bureau.
Optioneel is het mogelijk de woning aan de achterzijde met 1,20 meter uit te breiden alsook om de keuken aan de achterzijde te plaatsen en een ruime woonkeuken te creëren. 

1e verdieping

Op de eerste verdieping is de riante hoofdslaapkamer gelegen over de gehele breedte van de woning. Daarnaast bevinden zich er de ruime tweede slaapkamer, de badkamer voorzien van douchegoot, wastafel (dubbel is mogelijk) en een hangtoilet, en de berging. De berging biedt plaats aan de installaties en heeft een opstelplaats voor de wasmachine en de droger.

2e verdieping
Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping, welke beschikt over 2 ruime slaapkamers.

Tuin                                                                                                                          De tuinen van de 1e serie (sit. 836-855) liggen op het westen.
                                                                                                                                
Extra informatie
Door het toepassen van een warmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energiezuinig gebouwd. De woning wordt voorzien van vloerverwarming op de begane grond, wat zorgt voor een aangename warmteafgifte. Op de verdieping worden elektrische radiatoren geplaatst.

Share |
Meer woningen
Meer woningen