Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Othene De Compagnie, Terneuzen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Othene De Compagnie, Terneuzen

Type: Koop
Plaats: Terneuzen
Aantal: 5
Soort: Rijwoning
Prijs: € 274.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Terneuzen
Info
De eerste fase van De Compagnie is gelegen aan de Waterlanden in Othene Zuid fase 4. Mooi en groen wonen doet u in deze royale, rij- en hoekwoningen. De hoekwoningen zijn voorzien van een aangebouwde garage of berging, waarbij een directe verbinding met woonkeuken tot de mogelijkheden behoort. In de afwerk...

Volledige omschrijving
De eerste fase van De Compagnie is gelegen aan de Waterlanden in Othene Zuid fase 4. Mooi en groen wonen doet u in deze royale, rij- en hoekwoningen. De hoekwoningen zijn voorzien van een aangebouwde garage of berging, waarbij een directe verbinding met woonkeuken tot de mogelijkheden behoort. In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De woningen worden voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmteafgifte. Door het toepassen van een warmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energiezuinig gebouwd.

Omgeving
Aardgasvrij en energieneutraal!
De tweede fase van De Compagnie is gelegen aan de Citroenvlinder in Othene Zuid fase 4. Mooi en groen wonen doet u in deze geschakelde bungalows. De woningen zijn voorzien van een berging. In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u...

Volledige omschrijving
Aardgasvrij en energieneutraal!
De tweede fase van De Compagnie is gelegen aan de Citroenvlinder in Othene Zuid fase 4. Mooi en groen wonen doet u in deze geschakelde bungalows. De woningen zijn voorzien van een berging. In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De begane grond van de woningen wordt voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmteafgifte. Door het toepassen van een warmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energieneutraal gebouwd.

Alle voorzieningen op de begane grond
Bij binnenkomst treft u een hal met garderobe, het toilet en toegang tot de eerste slaapkamer. Een ruime begane grond met goede indelingsmogelijkheden. Er kan gekozen worden voor een uitbreiding van 1,2 meter van de woning aan de achterzijde. De open keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning, optioneel kan er gekozen worden om deze aan de voorzijde te laten plaatsen. Vanuit de keuken is er toegang naar de tweede royale slaapkamer. De badkamer is direct bereikbaar vanuit deze slaapkamer en voorzien van een wastafel, inloopdouche en een hangtoilet. De berging is bereikbaar vanuit de woonkamer en biedt ruimte aan de verwarmings-installatie en opstelplaats voor wasmachine en droger.

1e verdieping (alleen bij de tussen C3 en de hoek C4)
Op de eerste verdieping is een riante slaapkamer gelegen. Type C4 is op de eerste verdieping voorzien van een dakkapel.

Share |
Meer woningen
Meer woningen