Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Othene De Compagnie, Terneuzen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Othene De Compagnie, Terneuzen

Type: Koop
Plaats: Terneuzen
Aantal: 3
Soort: Rijwoning
Prijs: € 290.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Terneuzen
Info
De eerste fase van De Compagnie is gelegen aan de Waterlanden in Othene Zuid fase 4. Mooi en groen wonen doet u in deze royale, rij- en hoekwoningen. De hoekwoningen zijn voorzien van een aangebouwde garage of berging, waarbij een directe verbinding met woonkeuken tot de mogelijkheden behoort. In de afwerk...

Volledige omschrijving
De eerste fase van De Compagnie is gelegen aan de Waterlanden in Othene Zuid fase 4. Mooi en groen wonen doet u in deze royale, rij- en hoekwoningen. De hoekwoningen zijn voorzien van een aangebouwde garage of berging, waarbij een directe verbinding met woonkeuken tot de mogelijkheden behoort. In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De woningen worden voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmteafgifte. Door het toepassen van een warmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energiezuinig gebouwd.

Omgeving
Aardgasvrij en energieneutraal!
De rijwoningen type B1 van De Compagnie zijn gelegen aan de Koninginnepage in Othene Zuid.
In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De begane grond van de woningen wordt voorzien ...

Volledige omschrijving
Aardgasvrij en energieneutraal!
De rijwoningen type B1 van De Compagnie zijn gelegen aan de Koninginnepage in Othene Zuid.
In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De begane grond van de woningen wordt voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmteafgifte. Door het toepassen van een warmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energieneutraal gebouwd.

Begane grond
De woning heeft een royale zithoek aan de voorzijde en een open keuken aan de achterzijde.
Er kan gekozen worden voor uitbreiding van de begane grond aan de achterzijde, wat een extra grote woonkeuken oplevert. De woning is voorzien van vrijstaande buitenberging.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel (dubbel is mogelijk) en een hangtoilet.

2e verdieping
Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Hier zijn nog twee slaapkamers gelegen.
De berging biedt plaats aan de installaties en heeft een opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Share |
Meer woningen
Meer woningen