Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Othene Arce Novum, Terneuzen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Othene Arce Novum, Terneuzen

Type: Koop
Plaats: Terneuzen
Aantal: 6
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 277.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Terneuzen
Info
Arce Novum betekent 'nieuw kasteel" en dat is niet voor niets. In deze woningen ben je de koning te rijk !
Het begint al bij de uitstraling. De robuuste grijze stenen, bruine kozijnen en doorlopende 'kantelen' geven de woningen een kasteelachtig uiterlijk. de frisblauwe glazuursteeen...

Volledige omschrijving
Arce Novum betekent 'nieuw kasteel" en dat is niet voor niets. In deze woningen ben je de koning te rijk !
Het begint al bij de uitstraling. De robuuste grijze stenen, bruine kozijnen en doorlopende 'kantelen' geven de woningen een kasteelachtig uiterlijk. de frisblauwe glazuursteeentjes en de verticale houten elementen maken het juist weer speels en modern. Binnenin zorgt de zee aan licht en ruimte voor een luxe gevoel. En dankzij de zonnepanelen en warmtepomp zijn deze 'kastelen' gelukkig een stuk comfortabler en energiezuiniger dan hun oude voorgangers.

Stap straks trots je eigen kasteel binnen, geniet van de ruimte, de grote glazen pui waar een zee van licht doorstroomt en van je gezellige tuin met veel privacy. De woningen erachter staan namelijk op ruime afstand.

Omgeving
6 hoekwoningen, waarvan 4 met garage.

Zoals het een kasteel betaamd, is er veel ruimte in deze hoekwoning. Op de begane grond is er de grote woonkamer met open keuken. En boven vind je drie slaapkamers, en zelfs nog twee extra als je voor één van de 3-laagse woningen kiest. Wil je maximale ruimt...

Volledige omschrijving
6 hoekwoningen, waarvan 4 met garage.

Zoals het een kasteel betaamd, is er veel ruimte in deze hoekwoning. Op de begane grond is er de grote woonkamer met open keuken. En boven vind je drie slaapkamers, en zelfs nog twee extra als je voor één van de 3-laagse woningen kiest. Wil je maximale ruimte? Ga dan voor de woningen met garage. Daar telt het project er 4 van.

De woningen zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo is het in de hele woning comfortabel warm en blijft je energierekening comfortabel laag. Ook over onderhoud hoef je je dankzij de kunststof kozijnen geen zorgen te maken.

Share |
Meer woningen
Meer woningen