Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Othene Zuid, type Nieuwe Werf, Terneuzen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Othene Zuid, type Nieuwe Werf, Terneuzen

Type: Koop
Plaats: Terneuzen
Aantal: 7
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 306.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Terneuzen
Info
Droom je van ruim opgezet wonen in een groene omgeving, maar kun je de gemakken van de stad niet missen? 

Dan is Othene-Zuid waarschijnlijk wat voor jou! De jongste nieuwbouwwijk van Terneuzen is nog groener en waterrijker opgezet dan Othene-Noord.
 
Met ruime tuinen, heggen, veel wate...

Volledige omschrijving
Droom je van ruim opgezet wonen in een groene omgeving, maar kun je de gemakken van de stad niet missen? 

Dan is Othene-Zuid waarschijnlijk wat voor jou! De jongste nieuwbouwwijk van Terneuzen is nog groener en waterrijker opgezet dan Othene-Noord.
 
Met ruime tuinen, heggen, veel water en openbaar groen heeft deze wijk een echte parkuitstraling. 

De aangrenzende Otheense Kreek en natuurgebied de Margarethapolder bieden volop mogelijkheden voor een prachtige wandeling, om in een bootje op het water te dobberen of een hengel uit te werpen.

"de nieuwe Werf" is het volgende project in de 3e fase van Othene Zuid.
De Nieuwe Werf, gelegen aan de Rijnaakwerf, Schepenlaan en Schoenerwerf, krijgt woningen ontworpen met inspiratie van de jaren '20.

De Nederlandse baksteen traditie komt hier helemaal weer tot leven. De metselwerk ornamenten in de gevels vormen samen met de geglazuurde sierlijsten een levendig gevelbeeld.

De, in klassieke uitgevoerde stijl, goten en de ‘bloemkozijnen’ geven samen met de mooie bakstenen gevels deze wijk het karakteristieke jaren ’20 gevoel.
In dit nieuwe plan worden er aan de Rijnaakwerf royale rijwoningen gerealiseerd van het type NW1, NW4. En vrijstaande woningen NW5 aan de Schoenerwerf en Schepenlaan.

Omgeving
Begane grond

De hoekwoning van het type NW1 biedt u een zee aan ruimte! 
De woning heeft een royale zithoek aan de achterzijde, een eethoek in het verlengde van keuken, die aan de voorzijde gesitueerd is. Een trapkast is direct vanuit de leefruimte bereikbaar. Daarnaast is ...

Volledige omschrijving
Begane grond

De hoekwoning van het type NW1 biedt u een zee aan ruimte! 
De woning heeft een royale zithoek aan de achterzijde, een eethoek in het verlengde van keuken, die aan de voorzijde gesitueerd is. Een trapkast is direct vanuit de leefruimte bereikbaar. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet. Veel daglicht komt via de grote pui aan de achterzijde en het grote ‘bloemkozijn’ aan de voorzijde binnen. De achterpui kan optioneel uitgevoerd worden in een schuivende variant. 
Optioneel is de begane grond aan de achterzijde uit te breiden,waardoor leefruimte nog ruimer wordt. 

Verdieping

Op de eerste verdieping is er een royale hoofdslaapkamer met aparte hoek voor kasten. Ook de andere twee ruime slaapkamers op deze verdieping hebben een opstelplek voor kledingkasten. De badkamer is ruim opgezet en biedt ruimte aan een douche, hangtoilet en een wastafel. Ook is er nog een ruime bergkast op deze verdieping aanwezig.  
Uiteraard zijn hier ook diverse opties mogelijk. Een apart toilet in plaats van de bergkast, een extra wastafel en diverse opties voor de plattegrondindeling behoren tot de mogelijkheden.

Tweede verdieping

Deze woning  heeft op deze verdieping een riante vierde en vijfde slaapkamer. Ook is er nog een berging waar de technische-installaties staan. Tevens is hier een opstelplaats van wasmachine en droger voorzien.

Garage

Deze woning heeft standaard een ongeïsoleerde garage die aangebouwd is aan de woning.

Share |
Meer woningen
Meer woningen