Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Othene Zuid, type Zonnebloem, Terneuzen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Othene Zuid, type Zonnebloem, Terneuzen

Type: Koop
Plaats: Terneuzen
Aantal: 23
Soort: Rijwoning
Prijs: € 172.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Terneuzen
Info
Othene Zuid is de jongste woonwijk van Terneuzen, waar het uitstekend leven is. Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense kreek en de landschappelijke inrichting van de omgeving is het hier met recht ‘natuurlijk wonen’. Het buitengebied met polders en natuurgebieden en ook de Westerschelde zijn altijd d...

Volledige omschrijving
Othene Zuid is de jongste woonwijk van Terneuzen, waar het uitstekend leven is. Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense kreek en de landschappelijke inrichting van de omgeving is het hier met recht ‘natuurlijk wonen’. Het buitengebied met polders en natuurgebieden en ook de Westerschelde zijn altijd dichtbij. Othene Zuid heeft zelf prima voorzieningen zoals een supermarkt, een bakker en een brede basisschool, terwijl het centrum en de andere voorzieningen van Terneuzen ook goed bereikbaar zijn.

Omgeving
In de vierde fase van Othene Zuid worden aan de Hoogaarswerf riante tussenwoningen gerealiseerd van het type Zonnebloem Z4.

Begane grond
Zonnebloem type Z4 biedt u alle ruimte om uw eigen woonwensen te realiseren!
Naast de royale entreehal met toilet bevindt zich de op...

Volledige omschrijving
In de vierde fase van Othene Zuid worden aan de Hoogaarswerf riante tussenwoningen gerealiseerd van het type Zonnebloem Z4.

Begane grond
Zonnebloem type Z4 biedt u alle ruimte om uw eigen woonwensen te realiseren!
Naast de royale entreehal met toilet bevindt zich de open keuken aan de voorzijde.
Centraal in de woning is veel ruimte voor de plaatsing van een grote eettafel. De ruime zithoek is gesitueerd aan de acherzijde, met een grote pui met dubbele tuindeuren grenzend aan de achtertuin.
Onder de trap bevindt zich een praktische trapkast.

De woning is voorzien van een terras aan de achterzijde. Tevens zit er in de woning een standaard keuken zoals afbeelding.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich de riante hoofdslaapkamer met veel ruimte voor kasten. Ook de tweede slaapkamer is zeer ruim.

De royale badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een hangtoilet.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is de zeer ruime derde slaapkamer gelegen, voorzien van een groot dakraam aan de voorzijde. Daarnaast een ruime berging met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger en de cv-ketel.

Share |
Meer woningen
Meer woningen