Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Staringhof, Tilburg
Nieuwbouw:
Staringhof, Tilburg

Type: Koop
Plaats: Tilburg
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 174.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Tilburg
Info

*** Nu 12 maanden geen rente! ***

In het nieuwbouwproject van Staringhof hebben we nog slechts 1 woning beschikbaar.

De woningen bestaan uit twee lagen. Je komt de woning binnen in de ruime entreepartij/hal. Hier bevinden zich de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de t...

Volledige omschrijving

*** Nu 12 maanden geen rente! ***

In het nieuwbouwproject van Staringhof hebben we nog slechts 1 woning beschikbaar.

De woningen bestaan uit twee lagen. Je komt de woning binnen in de ruime entreepartij/hal. Hier bevinden zich de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een fonteintje. De woonkamer (circa 20 m²) met een grote glazen pui aan de achterzijde is tuingericht. Onder de trapopgang is een bergkast gecreëerd. De open keuken (circa 8 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. De tuin is gelegen op het zuidoosten en is direct bereikbaar vanuit de woonkamer.  Alle woningen beschikken over een eigen berging, in de tuin of op het afgesloten terrein. De tuinen zijn afgewerkt met een gaashekwerk. Bij enkele woningen worden de buitenzijden van de tuinen voorzien van een gemetselde muur.

Op de verdieping zijn aan de overloop de 2 slaapkamers, badkamer en technische ruimte gelegen. De grote slaapkamer (circa 13,5 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning en de kleine slaapkamer (circa 8,5 m²) aan de voorzijde. De badkamer beschikt over een douche, tweede toilet en wastafel. In de technische ruimte zijn de aansluitingen voor wasapparatuur, CV-opstelling en mechanische ventilatie geplaatst.

Komt gerust eens een kijkje nemen!
Informeer naar de voorwaarden voor 1 jaar gratis wonen.

Omgeving

De woning is gelegen in de wijk 'Korvel'.

Share |
Meer woningen
Meer woningen