Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Mijn Groeseind fase 3.2, Tilburg Powered by Niki
Nieuwbouw:
Mijn Groeseind fase 3.2, Tilburg

Type: Koop
Plaats: Tilburg
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 196.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Tilburg
Info
groeseind, mijn park in de stad 

Een mega mooi park vóór de deur. Maar liefst 10.000 m2 groen park gelegen tegen het centrum van de stad. En dan ook nog een heerlijke achtertuin. Een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein achter de eigen woning, zodat de straat verkeerslu...

Volledige omschrijving
groeseind, mijn park in de stad 

Een mega mooi park vóór de deur. Maar liefst 10.000 m2 groen park gelegen tegen het centrum van de stad. En dan ook nog een heerlijke achtertuin. Een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein achter de eigen woning, zodat de straat verkeersluw blijft en het “blik op straat” niet het zicht op het park beneemt. Het is genieten in Mijn Park!  Achter een brede gevel met Delftse stoep ervoor (smalle strook voor privé-gebruik), in bijzondere architectuur, met veel indelingsvrijheid. Buiten spelen de kinderen. Binnen heerst de comfortabele rust van een woning die beantwoordt aan uw eigen wensen. 
groeseind, mijn plek in de stad
Wonen binnen de Ring van Tilburg. Het centrum dichtbij, maar toch in de luwte. Om de hoek de royale, groene stadslong van Mijn Park. Achterom een eigen stadstuin en een afgesloten parkeerplaats voor de auto. Dat is Mijn Plek! Genieten in een praktische, tweelaagse starterswoning. Deze heeft alle gewenste comfort en is energiezuinig. De woningen liggen op steenworp afstand het grote, centraal gelegen park. 
Diversiteit in Mijn plek
De samenwerking tussen architecten, ontwikkelaars, bouwers en mogelijk toekomstige bewoners verenigt in Mijn Plek twee schijnbaar tegenstrijdige uitgangspunten: diversiteit en samenhang. In dit bouwblok van vijf woningen heeft één van de hoekwoningen een andere voorgevel dan de rest. Daardoor onderscheiden we hier de twee typen C en D. Ze zijn fraai verenigd aan de St. Andreasstraat, passend binnen de totale eenheid van Mijn Groeseind. De woningen hebben een opgetilde voorgevel. Binnen resulteert dit in een schuin aflopend plafond, met een hoogte van 2,60 m aan de achtergevel. Voldoende dus voor een volledig bruikbare woonruimte.
 
Verschil mag er wezen in Mijn park
De samenwerking tussen architecten, opdrachtgevers en toekomstige bewoners verenigt in Mijn Park twee schijnbaar tegenstrijdige uitgangspunten: diversiteit en samenhang. Verschil mag er wezen, maar wel in een herkenbare mix van oud en nieuw. Het unieke resultaat van deze stedenbouwkundige opzet toont de verschillende woningtypes H t/m L. Deze bieden optimaal woongenot en zijn voorzien van een complete keuken én badkamer. 
 
Aandacht voor detaillering
Naast de herkenbare overeenkomsten hebben de architecten voldoende ruimte gelaten voor individuele onderscheiding van de woningen. Er is veel aandacht voor detaillering, onder andere in bijzonder metselwerk, verspringende geveldelen, uitgesproken kozijnen, grote glasvlakken en een Delftse stoep met zitelement aan de voorgevel.  
 
Samen met Hurks
De verscheidenheid aan woningen in Mijn Groeseind is niet alleen te danken aan de inzet van alle architecten. Wat vooral bijdraagt, is de unieke manier waarop belangstellenden zijn betrokken bij de indeling van de woningen. De individuele woonwensen van potentiële kopers hebben als leidraad gediend voor de uitwerking van de plattegronden en de daaruit voortvloeiende kopersopties.


Omgeving
Mijn plek type C (3J01 t/m 3J04)
- Praktische indeling -
De tussenwoningen en de hoekwoning van Type C hebben dezelfde indeling. Opmerkelijk zijn de grote glasvlakken aan voor- en achterzijde en de speelse verdeling van de vensters. De hoekwoning heeft nog een raam ...

Volledige omschrijving
Mijn plek type C (3J01 t/m 3J04)
- Praktische indeling -
De tussenwoningen en de hoekwoning van Type C hebben dezelfde indeling. Opmerkelijk zijn de grote glasvlakken aan voor- en achterzijde en de speelse verdeling van de vensters. De hoekwoning heeft nog een raam extra in de zijgevel. Bij de opzet van de plattegronden is rekening gehouden met een zo praktisch mogelijke inrichting. Hierdoor is er zelfs ruimte voor een berging op de verdieping. De keuken kan anders ingedeeld worden.    
Specificaties:·       
 • Kaveloppervlakte 107 - 130 m2·       
 • inhoud 365 m3 tussenwoning en 382 m3 hoekwoning·       
 • frontbreedte ca. 5,4 m·       
 • woon/eetkamer van circa 38 m2·       
 • drie slaapkamers, badkamer en berging op eerste verdieping·       
 • achtertuin op het noorden ·       
 • eigen parkeerplaats op afgesloten binnenterrein
   
Mijn plek type D (3J05)
Speels op de hoek- Veel licht en ruimte -
Deze onderscheidende hoekwoning heeft op de begane grond dezelfde indeling als Mijn Plek type C. Omdat de badkamer op de verdieping in plaats van een raam in de voorgevel een raam in de zijgevel heeft, is de indeling van de ruimte afwijkend. Ook voor deze woning geldt een hoge mate van efficiency en aandacht voor comfort. De ruime raampartijen zorgen voor bijzondere uitstraling en veel licht. De keuken kan naar keuze anders ingedeeld worden.  
Specificaties:·       
 • Kaveloppervlakte 141 m2·       
 • inhoud 382 m3·       
 • front 5,4 m·       
 • woon/eetkamer van circa 38 m2·       
 • drie slaapkamers, badkamer en berging op de eerste verdieping
 • achtertuin op het noorden·       
 • eigen parkeerplaats op afgesloten binnenterrein 

Share |
Meer woningen
Meer woningen