Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Sintmapark, Tolbert Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuw Sintmapark, Tolbert

Type: Koop
Plaats: Tolbert
Aantal: 8
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 165.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Tolbert
Info
Op Nieuw Sintmapark komen acht nieuwe rij- en hoekwoningen en acht twee-onder-een-kapwoningen met het Fijn Wonen-label. Comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos.
 
Fijn Wonen betekent dat je nieuwe huis standaard all-electric (gasloos) en energiezuinig...

Volledige omschrijving
Op Nieuw Sintmapark komen acht nieuwe rij- en hoekwoningen en acht twee-onder-een-kapwoningen met het Fijn Wonen-label. Comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos.
 
Fijn Wonen betekent dat je nieuwe huis standaard all-electric (gasloos) en energiezuinig is. Elke woning is uitgerust met vloerverwarming in combinatie met PV-panelen en een luchtwaterwarmtepomp. Wanneer je dat wilt, kun je de woning energieneutraal (Nul-op-de-Meter) laten maken. Zo draag je bij aan een beter milieu en daalt bovendien je energierekening bij een gemiddeld energieverbruik.
 
Ook wat betreft wooncomfort staat alles in het teken van ‘fijn wonen’. Zowel de rij- en hoekwoningen als de twee-onder-een-kapwoningen tellen twee woonlagen plus een zolderverdieping met kap. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer en open keuken. Dankzij de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een royale badkamer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en volledig met witte dakplaten afgewerkt. Ook zijn de aansluitingen voor de wasmachine al aangebracht.

Omgeving
Voor de kavels is een kavelpaspoort beschikbaar. Hierin zijn de spelregels opgenomen zoals de bouwhoogte en het bebouwingsvlak. Bij het kiezen van een kavel heb je twee mogelijkheden. Je kan kiezen voor een vrije kavel en neemt dan zelf een architect en aannemer in de arm voor de bouw van je nieuwe woning....

Volledige omschrijving
Voor de kavels is een kavelpaspoort beschikbaar. Hierin zijn de spelregels opgenomen zoals de bouwhoogte en het bebouwingsvlak. Bij het kiezen van een kavel heb je twee mogelijkheden. Je kan kiezen voor een vrije kavel en neemt dan zelf een architect en aannemer in de arm voor de bouw van je nieuwe woning.  Hierbij heb je alle keuze vrijheid zolang je je houdt aan het beeldkwaliteitsplan.

Je kan er ook voor kiezen om een kavel te kopen met een catologuswoning. Via  zie je het verschillende vrijstaande woning aanbod of kijk bij ons in de brochure.  

Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

Share |
Meer woningen
Meer woningen