Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Aangenaam Legmeer fase 2, Uithoorn Powered by Niki
Nieuwbouw:
Aangenaam Legmeer fase 2, Uithoorn

Type: Koop
Plaats: Uithoorn
Aantal: 35
Soort: Rijwoning
Prijs: € 382.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Uithoorn
Info
Aangenaam Legmeer is een prachtig plan in de wijk Legmeer-West. Hier voel je je thuis. Vanaf dag 1! In de wijk Aangenaam Legmeer realiseren wij in 3 fases 143 koopwoningen. Door het totale plangebied in te delen in verschillende fases met allemaal een eigen identiteit, maken we het geheel kleinschaliger. D...

Volledige omschrijving
Aangenaam Legmeer is een prachtig plan in de wijk Legmeer-West. Hier voel je je thuis. Vanaf dag 1! In de wijk Aangenaam Legmeer realiseren wij in 3 fases 143 koopwoningen. Door het totale plangebied in te delen in verschillende fases met allemaal een eigen identiteit, maken we het geheel kleinschaliger. De woningen uit fase 1 zijn allemaal verkocht en reeds in aanbouw.
 
Aanbod fase 2
Fase 2 in Aangenaam Legmeer bestaat uit 47 koopwoningen waarvan de architectuur is gebaseerd op een eigentijds dorp. Je hebt de keuze uit rij- en hoekwoningen. In totaal zijn er 3 typen woningen die in nuance van elkaar verschillen. Hierdoor zijn er maar liefst 11 varianten qua plattegronden. Dit nog afgezien van de verschillende gevelkleuren, afwisselende woningbreedtes, woningdieptes en de vorm van het dak. De grootte van de woningen is opvallend. De ‘kleinste’ woning is al 130m2 groot! Bijna iedere woning is dus uniek en daardoor is er voor iedereen wel een passende woning te vinden.

Omgeving
Zoek je een grote eengezinswoning met veel leefruimte? Niet alleen de woonkamer met grote raampartij, 2 openslaande deueren naar de tuin en de open keuken zijn riant, ook de 3 slaapkamers en de zolderverdieping zijn lekker ruim. Heb je al een idee wat je met de vrij indeelbare zolderruimte gaat doen? Kies ...

Volledige omschrijving
Zoek je een grote eengezinswoning met veel leefruimte? Niet alleen de woonkamer met grote raampartij, 2 openslaande deueren naar de tuin en de open keuken zijn riant, ook de 3 slaapkamers en de zolderverdieping zijn lekker ruim. Heb je al een idee wat je met de vrij indeelbare zolderruimte gaat doen? Kies je voor een dwarskap? Dan heb je een grote zolder met ramen in de voor- en achtergevel. Laat je fantasie de vrije loop en geniet straks van een gloednieuwe woning die helemaal past bij jouw smaak en leefstijl.


Share |
Meer woningen
Meer woningen