Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Regentes fase 2 eengezinswoningen, Uithoorn Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Regentes fase 2 eengezinswoningen, Uithoorn

Type: Koop
Plaats: Uithoorn
Aantal: 26
Soort: Rijwoning
Prijs: € 251.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Uithoorn
Info
Wonen aan de Amstel, nieuwbouw op een unieke plek
Aan de Amstel in Uithoorn komt het nieuwbouwplan De Regentes. De Regentes wordt een aantrekkelijke woonbuurt op een historische locatie langs de Amstel. Het voormalige terrein van de Campinafabriek wordt getransformeerd tot een aantrek...

Volledige omschrijving
Wonen aan de Amstel, nieuwbouw op een unieke plek
Aan de Amstel in Uithoorn komt het nieuwbouwplan De Regentes. De Regentes wordt een aantrekkelijke woonbuurt op een historische locatie langs de Amstel. Het voormalige terrein van de Campinafabriek wordt getransformeerd tot een aantrekkelijke buurt in een groene en waterrijke omgeving. De Regentes biedt plaats aan uiteenlopende woningtypen en bewoners in alle leeftijden. 

Kies jij voor een ruime eengezinswoning met tuin, een appartementen met met fraai uitzicht over de Amstel of laat je liever je eigen, vrijstaande huis bouwen op een kavel? Hier kun jij straks wonen in een sfeervolle en kindvriendelijke wijk. En wie wil niet de mogelijkheid om je bootje dicht bij huis aan te meren aan de Wilhelminakade?

Kindvriendelijke buurt
De Regentes wordt een veilige en kindvriendelijke woonbuurt, waarbij bestaande structuren en nieuwe ontmoetingsplekken naadloos op elkaar aansluiten. Een groen plantsoen met enkele bomen zal straks het hart en rustpunt van de buurt vormen. Het water langs de Thamerweg wordt gehandhaafd. Deze Thamersloot wordt een natuurlijk overgang van bestaand woongebied langs een dijk en semibungalows aan de rand van de nieuwe buurt. De groene oevers langs de Amstel blijven bestaan, waarbij voor de Thamerkerk een nieuw plein gerealiseerd wordt.

Uiteenlopende woningen
Rond het centrale plantsoen worden eengezinswoningen met jaren '30 architectuur gerealiseerd. Langs de Thamersloot worden levensloopbestendige, geschakelde semibungalows gerealiseerd. Direct aan de Amstel staat straks een appartementengebouw in 5 woonlagen. Door te spelen met kleur, hoogte en breedte, ontstaat een afwisselend en levendig gevelbeeld dat doet denken aan de Amsterdamse grachtenpanden.

Omgeving
Wat maakt deze woning bijzonder
Deze mooie tussenwoningen liggen met de voorgevel gelegen aan het plantsoen. Via de voordeur bereik je de woonkamer. De keuken heeft een L-vorm en de woonkamer heeft een loopdeur naar de tuin toe. De woning heeft 2 of 3 slaapkamers op de eerste verdiepi...

Volledige omschrijving
Wat maakt deze woning bijzonder
Deze mooie tussenwoningen liggen met de voorgevel gelegen aan het plantsoen. Via de voordeur bereik je de woonkamer. De keuken heeft een L-vorm en de woonkamer heeft een loopdeur naar de tuin toe. De woning heeft 2 of 3 slaapkamers op de eerste verdieping en hier bevindt zich ook de badkamer met tweede toilet. De hoofdslaapkamer van deze woning bevindt zich over de gehele breedte van de woning. Op zolder bevindt zich een open ruimte. Je auto parkeer je op eigen terrein of in de nabijgelegen hofjes op openbaar terrein.   

Zelfbewoningsplicht voor bouwnummers 34 t/m 38
De kopers van deze woningen zijn verplicht de woning minimaal een jaar zelf te bewonen. Deze zelfbewoningsplicht vervalt een jaar nadat hij/zij zich op het betreffende adres heeft ingeschreven in het gemeentelijke (basis)registers.

Share |
Meer woningen
Meer woningen