Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wonen in Buitengoed, Uithoorn Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wonen in Buitengoed, Uithoorn

Type: Koop
Plaats: Uithoorn
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 377.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Uithoorn
Info
Wonen in Buitengoed

Algemeen
Een besloten hof met dertig eigentijdse en comfortabele woningen. Aan de rand van het bos en op loopafstand naar de Amstel. Met voorzieningen op vijf minuten fietsen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Het is echt. We noemen Buitengoed niet voor niets het geheim v...

Volledige omschrijving
Wonen in Buitengoed

Algemeen
Een besloten hof met dertig eigentijdse en comfortabele woningen. Aan de rand van het bos en op loopafstand naar de Amstel. Met voorzieningen op vijf minuten fietsen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Het is echt. We noemen Buitengoed niet voor niets het geheim van Uithoorn!
In Buitengoed krijgt u de kans om te wonen te midden van het groen, en tegelijkertijd zit u op een prettige afstand van Amsterdam, Amstelveen en uitvalswegen naar de rest van het land. Centraal en toch besloten. Het hof biedt 16 twee-onder-een-kap woningen en 14 rijwoningen.

Omgeving
De ruime rijwoningen met een breedte van 5,4 en 5,7 meter hebben een diepte van maar liefst 10 meter. De woningindeling van de twee typen rijwoningen is gelijk: de aansluitingen voor de keuken zijn gelegen aan de voorzijde en aan de achterzijde heeft u een woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de a...

Volledige omschrijving
De ruime rijwoningen met een breedte van 5,4 en 5,7 meter hebben een diepte van maar liefst 10 meter. De woningindeling van de twee typen rijwoningen is gelijk: de aansluitingen voor de keuken zijn gelegen aan de voorzijde en aan de achterzijde heeft u een woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. Dan zijn er 3 slaapkamers op de 1e verdieping plus een badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch. De ruime zolder bevat standaard een dakraam of dakkapel. De woning wordt verkocht zonder keuken, maar wel met standaard aansluitingen. Daardoor bent u niet gebonden aan een keukenleverancier; kortom alle vrijheid om uw droomkeuken te realiseren.

De steile daken zijn kenmerkend voor Buitengoed en bieden bovendien een zeer ruime zolder. Er is extra aandacht besteed aan de grote en ranke overstekken, de detaillering en de dakkapellen. In het dak zitten zonne­panelen, zodat u gebruik kunt maken van duurzame energie. De zonnepanelen worden verzonken geplaatst en vormen daardoor één geheel met de keramische, vlakke dakpannen.

Voor de gevel heeft de architect gespeeld met verticale vlakken, inclusief grote raampartijen die de woningen binnen licht maken. Voor de gevelmaterialen heeft hij zich laten inspireren door de omgeving en gekozen voor een gemêleerde donkere baksteen in combinatie met keimwerk (wit geschilderde baksteen). Het metselwerk wordt mooi afgewisseld door kunststof hout-look planken, wat een natuurlijk effect heeft. De kozijnen worden uitgevoerd in kunststof. Deze materialen vragen weinig onderhoud, zodat u er nauwelijks omkijken naar heeft. Kortom: een traditionele woning met een eigentijdse architectuur.

Share |
Meer woningen
Meer woningen