Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:4 royale woningen Het Gietelinck, Ulft Powered by Niki
Nieuwbouw:
4 royale woningen Het Gietelinck, Ulft

Type: Koop
Plaats: Ulft
Aantal: 2
Soort: Rijwoning
Prijs: € 159.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Ulft
Info
In de bebouwde kom van Ulft vindt een herstructurering van ca 14 hectare bedrijventerrein plaats. De voormalige eigenaar van deze locatie, de DRU, laat industrieel erfgoed achter, waarvan delen bestemd als rijksmonument. Het stedenbouwkundig plan voorziet onder meer in de bouw van 287 woningen en apparteme...

Volledige omschrijving
In de bebouwde kom van Ulft vindt een herstructurering van ca 14 hectare bedrijventerrein plaats. De voormalige eigenaar van deze locatie, de DRU, laat industrieel erfgoed achter, waarvan delen bestemd als rijksmonument. Het stedenbouwkundig plan voorziet onder meer in de bouw van 287 woningen en appartementen, hoogwaardige openbare ruimten en groenstructuren gekoppeld aan de ecologische verbindingszone van de Oude IJssel.

Klaassen Vastgoedontwikkeling B.V. is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de realisatie van de nieuwbouwwoningen in dit project. In deze tweede planfase worden in het zuidelijk plandeel 4 rijwoningen gebouwd. Wilt u meer informatie dan verwijzen wij u naar de projectsite van Het Gietelinck.

Omgeving
De hoek- en tussenwoningen hebben dezelfde indeling. Op de begane grond bevinden zich de leef- en kookruimte. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap is de zolder, op de 2e verdieping, bereikbaar. Tevens beschikken de woningen over een ruime achtertuin met houten be...

Volledige omschrijving
De hoek- en tussenwoningen hebben dezelfde indeling. Op de begane grond bevinden zich de leef- en kookruimte. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap is de zolder, op de 2e verdieping, bereikbaar. Tevens beschikken de woningen over een ruime achtertuin met houten berging.

Om de woning naar uw wens te bouwen zijn er tal van opties mogelijk. Wilt u hier informatie over, kunt u de makelaar contacten.


Share |
Meer woningen
Meer woningen