Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bomenbuurt type Kastanje, Ulft
Nieuwbouw:
Bomenbuurt type Kastanje, Ulft

Type: Koop
Plaats: Ulft
Aantal: 5
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 266.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Ulft
Info

Klaar voor de toekomst met een energiezuinige woning.

 

Klomps bouwbedrijf gaat in de Bomenbuurt 61 energiezuinige woningen bouwen, waarvan 22 twee-onder-één-kap koopwoningen. Langs de rand van Bomenbuurt worden 22 twee-onder-één kap koopwoningen g...

Volledige omschrijving

Klaar voor de toekomst met een energiezuinige woning.

 

Klomps bouwbedrijf gaat in de Bomenbuurt 61 energiezuinige woningen bouwen, waarvan 22 twee-onder-één-kap koopwoningen. Langs de rand van Bomenbuurt worden 22 twee-onder-één kap koopwoningen gerealiseerd in drie verschillende uitvoeringen, namelijk typen: Berk, Kastanje en linde. Klomps bouwbedrijf verzorgt, samen met gerenommeerde partners, de ontwikkeling, realisatie en verkoop van deze woningen. In de eerste verkoopfase zal worden gestart met de verkoop van 7 woningen, twee typen Berk en 5 typen Kastanje. Bomenbuurt wordt letterlijk en figuurlijk een groene buurt, voor mensen die kiezen voor bewust leven

 

Duurzaam en energiezuinig.

De duurzame en energiezuinige woningen worden gebouwd op een manier die zo min mogelijk milieubelastend is. Doordat de woningen evenveel energie kunnen opwekken als ze verbruiken, worden voor de bewoners de energiekosten, als onderdeel van de totale woonlasten, aanzienlijk beperkt in vergelijking met conventionele woningen.

 

Bomenbuurt:
Bomenbuurt wordt een moderne, toekomstgerichte en veilige buurt, waar jong en oud prettig en energiezuinig kan wonen. Wonen in Bomenbuurt betekent wonen in een natuurlijke omgeving, met veel aandacht voor fiets- en wandelpaden, bankjes en gevarieerde groenvoorzieningen.

 

Type Kastanje

 

Bouwkavels 15, 16, 17, 18, 21 en 22

Huisnummers 1, 3, 9, 11, 13 en 15

 

Dé woning met een eigen gezicht.

‘Kastanje’ is een uniek vormgegeven woning waarin je al je woonwensen onderdak kunt brengen. Het straatbeeld is ruim en groen opgezet en er is gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De zonnepanelen op het dak leveren duurzame energie en aan de achterzijde is de woning voorzien van een prachtige wintertuin die extra leefruimte met zich meebrengt.

 

• Gevarieerd straatbeeld met moderne kleurstelling

• Voldoende ruimte voor parkeren op eigen terrein

• Kavels met een eigen achterom

• 3 slaapkamers, waaronder een ruime ouderslaapkamer

• Kavelgroottes vanaf circa 220 m2

• Bruto inhoud woning circa 382 m3 (excl. berging en wintertuin)

• De woningen zijn standaard voorzien van een wintertuin (circa 15,5 m2)

en een ruime berging (circa 18 m2)

 

Indeling

Begane grond: Hal/entree, meterkast, toilet, technische ruimte, woonkamer met open keuken en trapkast, wintertuin en berging

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, berging/technische ruimte,  badkamer met douchehoek, toilet en wastafel.

 

In de vermelde koopsom is rekening gehouden met een verwachte subsidiebijdrage van € 15.000,=. Toekenning van deze subsidie geschiedt door de gemeente Oude IJsselstreek, de subsidie dient nog definitief toegekend te worden. Informeer naar de voorwaarden bij verkopend makelaar.

Deze woningen komen in aanmerking voor een duurzaamheidslening ad € 30.000,--. Informeer naar de voorwaarden bij verkopend makelaar.

Omgeving

Het aan de Oude IJssel gelegen Ulft is met ruim 12.000 inwoners de grootste plaats in de gemeente Oude IJsselstreek in de Gelderse Achterhoek. Het gastvrije Ulft is omringd door prachtig natuurschoon met ideale recreatiemogelijkheden. Naast voorzieningen als winkels, medische zorg, basisscholen en voort...

Volledige omschrijving

Het aan de Oude IJssel gelegen Ulft is met ruim 12.000 inwoners de grootste plaats in de gemeente Oude IJsselstreek in de Gelderse Achterhoek. Het gastvrije Ulft is omringd door prachtig natuurschoon met ideale recreatiemogelijkheden. Naast voorzieningen als winkels, medische zorg, basisscholen en voortgezet onderwijs heeft Ulft ook een bloeiend verenigingsleven met tal van sportieve en culturele activiteiten.
Cultuur, theater, film, muziek, vergaderruimten en horeca zijn verenigd in de Drufabriek, een prachtig gerenoveerd voormalig fabrieksgebouw in het hart van Ulft.
Op maar tien kilometer ligt Doetinchem met haar stedelijke voorzieningen, zoals een dynamisch winkelcentrum, uitgebreide uitgaans- en horecagelegenheden, een ziekenhuis en voortgezet- en beroepsonderwijs.

Share |
Meer woningen
Meer woningen