Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Tuinen van Ursem fase 1B, Ursem Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Tuinen van Ursem fase 1B, Ursem

Type: Koop
Plaats: Ursem
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 199.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Ursem
Info
Landelijk, rustiek en kindvriendelijk zo kan je dorps wonen het beste typeren. Het nieuwe bouwplan ‘De Tuinen van Ursem’ past uitstekend in dit idyllische plaatje. Met veel groen, waterrijk en een groot aantal woningtypes krijgt hier een dorps en plezierige woonambiance gestalte.
Het plan is gesituee...

Volledige omschrijving
Landelijk, rustiek en kindvriendelijk zo kan je dorps wonen het beste typeren. Het nieuwe bouwplan ‘De Tuinen van Ursem’ past uitstekend in dit idyllische plaatje. Met veel groen, waterrijk en een groot aantal woningtypes krijgt hier een dorps en plezierige woonambiance gestalte.
Het plan is gesitueerd aan de noordoostelijke groenrand van het dorp Ursem. Fase 1B gaat op 17 april in verkoop. Je bent op die dag tussen 18.00 en 19.30 welkom bij De Batter aan de Middengouw 13 te Ursem voor de verkoopmanifestatie. Hier zijn de ontwikkelaar, aannemer en makelaar aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

De vervolgfase in De Tuinen van Ursem bestaat uit acht starterswoningen, met prijzen vanaf € 199.000,- vrij op naam.
De smartwoning is het nieuwe, betaalbare woningconcept van Timpaan. Een kwalitatief hoogwaardige woning met uitstraling. De rug-aan-rug-woning is maar liefst 6 meter breed en heeft een grote glazen gevel. Doordat de woonkamer naar de gevel gericht is, kun je continue genieten van het hemelsbrede uitzicht. De hoekwoningen hebben een grotere tuin. De tuinen van bouwnummer 1 en 2 liggen aan het water en hebben de mogelijkheid voor een extra raam of openslaande deuren.

De plattegrond van de smartwoning is zo efficiënt mogelijk gemaakt. De open keuken geeft veel ruimte en onder de trap is voldoende bergruimte aanwezig (welke eventueel af te sluiten is d.m.v. een trapkast). Dat noemen wij nou: smart ingericht!
De verdieping heeft veel mogelijkheden. Standaard heeft de smartwoning een ruimte slaapkamer, maar hier kan een extra kamer gemaakt worden die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als walkin-closet. In de badkamer kan een extra toilet en/of wastafel toegevoegd worden. Wil je je wasmachine uit het zicht en meer bergruimte? Hiervoor kan in de hal een muur worden geplaatst waardoor een wasruimte gecreëerd wordt.
De smartwoningen worden ca. 67 m2 groot.

De smartwoningen hebben allemaal een EPC van 0. De EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is. Het is een waarde die berekend wordt aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie. De smartwoning is dus goed voorbereid op de toekomst!

Planning
De omgevingsvergunning is verleend. De acht woningen gaan op 17 april 2019 in verkoop.

De ligging van fase 1B is langs de nieuwe weg De Tuinderij. Aan de andere zijde van De Tuinderij is fase 1A gesitueerd. In het plan wordt door de gemeente, in samenspraak met de bewoners, het openbaar gebied ontwikkeld.

Interesse?
Heeft u interesse in een woning in De Tuinen van Ursem? Bekijk de website https:// voor meer informatie en geef u op voor de nieuwsbrief.

*De weergegeven afbeelding betreft een concept afbeelding van de Smartwoningen, de Smartwoning in Ursem wordt niet exact hetzelfde. Er kunnen aan deze afbeelding geen rechten ontleend worden.

Omgeving
De starterswoningen zijn woningen uit het concept de Smartwoning van Timpaan. Doordat de woningen rug-aan-rug gesitueerd zijn, wordt er effectief met de grondoppervlakte omgegaan. De Smartwoningen zijn maar liefst zes meter breed en hebben 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een technische ruim...

Volledige omschrijving
De starterswoningen zijn woningen uit het concept de Smartwoning van Timpaan. Doordat de woningen rug-aan-rug gesitueerd zijn, wordt er effectief met de grondoppervlakte omgegaan. De Smartwoningen zijn maar liefst zes meter breed en hebben 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een technische ruimte, toilet en de woonkamer met open keuken. Op de verdieping is er, naast ruimte voor de wasmachine en droger, een badkamer en grote slaapkamer. De voorgevel bestaat voor een groot deel uit glas, waardoor je vanuit beide verdiepingen een prachtig breed uitzicht hebt. De Smartwoningen worden ca. 68 m2 groot.

De Smartwoningen hebben allemaal een EPC van 0. De EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is. Het is een waarde die berekend wordt aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie. De afgelopen jaren is de toegestane EPC gedaald van 0,8 naar 0,6 en inmiddels naar 0,4. De komende jaren zal de EPC verder aangescherpt worden; vermoedelijk is de toegestane EPC in 2020 nul. De Smartwoning is dus goed voorbereid op de toekomst!

Dat betekent dat jouw energielasten een stuk lager zijn dan bij een bestaande woning. Een groot voordeel is ook dat jij extra kunt lenen voor deze duurzame woning! De woningen worden ‘all-electric’ uitgevoerd: er komt geen gasaansluiting. Met behulp van een bodemwarmtepomp en vloerverwarming wordt jouw woning niet alleen verwarmd, maar in de zomer ook gekoeld! De bodemwarmtepomp kan zowel gekocht als gehuurd worden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen