Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Tuinen van Ursem, Ursem Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Tuinen van Ursem, Ursem

Type: Koop
Plaats: Ursem
Aantal: 3
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 299.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Ursem
Info
Duurzaam wonen in een groene omgeving

Op 30 oktober is de verkoop gestart van de eerste 24 woningen in het nieuwbouwproject De Tuinen van Ursem. Er zijn zeven rijwoningen, negen drie-onder-één-kapwoningen en acht twee-onder-één-kapwoningen in verkoop gegaan. De makelaar is Vlieg Makelaars Heerhu...

Volledige omschrijving
Duurzaam wonen in een groene omgeving

Op 30 oktober is de verkoop gestart van de eerste 24 woningen in het nieuwbouwproject De Tuinen van Ursem. Er zijn zeven rijwoningen, negen drie-onder-één-kapwoningen en acht twee-onder-één-kapwoningen in verkoop gegaan. De makelaar is Vlieg Makelaars Heerhugowaard (072-4, ).

Schrijf u nu in!

Heeft u interesse in (één van) de aangeboden woningen? Vult u dan het inschrijfformulier in. Om de informatie tijdig en compleet te kunnen verwerken, vragen we u het originele formulier volledig in te vullen en te ondertekenen. Het formulier dient uiterlijk op maandag 12 november 2018 vóór 12.30 uur in het bezit te zijn van:

Gemeente Koggenland,
Afdeling Wonen & Ondernemen
Middenhof 2
1648 JG De Goorn

Woningtypen

Er worden diverse woningtypen aangeboden in fase 1 van het project De Tuinen van Ursem:

Rijwoningen:

- Vijf tussenwoningen met een woonoppervlakte van circa 107 m2 en een kaveloppervlakte van circa 147 m2, met een diepe achtertuin op het noorden. Prijzen van € 220.000,- tot € 225.000,- VON.
- Twee hoekwoningen met garage met een woonoppervlakte van circa 113 m2 en een kaveloppervlakte vanaf circa 395 m2. De prijzen van de twee woningen zijn € 287.000,- VON en € 295.000,- VON.


Drie-onder-één-kapwoningen:

- Drie ruime tussenwoningen van circa 150 m2 met inpandige berging, met een kaveloppervlakte vanaf circa 182 m2. De prijs van dit type bedraagt € 260.000,- VON.
- Zes royale hoekwoningen met garage vanaf circa 135 m2 tot 150 m2 en een kaveloppervlakte vanaf circa 319 m2. Prijzen van € 299.000,- tot € 324.000,- VON.


Twee-onder-één-kapwoningen:

- Zes grote twee-onder-één-kapwoningen met garage van circa 135 m2 en een kaveloppervlakte vanaf circa 319 m2. Prijzen van € 315.000,- tot € 355.000,- VON.
- Twee grote twee-onder-één-kapwoningen met garage van 135 m2 en 150 m2 en een kaveloppervlakte vanaf circa 401 m2. Prijzen vanaf € 324.000,- VON.

Duurzame nieuwbouw

De woningen worden voorzien van een zeer duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. Zo geldt voor de woningen een energieprestatie coëfficiënt (EPC) van 0. De woningen worden voorzien van vloerverwarming en –koeling. De benodigde warmte en koude wordt aangevoerd door een bodemlus en een warmtepomp.

Tevens worden de woningen ‘all electric’ uitgevoerd: er komt geen gasaansluiting in de woningen. De woningen worden optimaal geïsoleerd en voorzien van drievoudige beglazing. Warmteverlies wordt bij douchen en ventilatie teruggewonnen en tijdens de bouw laten we de woningen controleren op ongewenste luchtlekken. Kortom woningen met een laag energieverbruik, hoog wooncomfort en een gezond binnenklimaat. Maar ook nu ondervindt u hier al voordeel van: veel hypotheekverstrekkers geven voordelen op zeer energiezuinige woningen, zoals ruimere financieringsmogelijkheden of rentekorting.

De warmtepomp en PV-panelen van de woningen zijn in eigendom van Klimaatgarant. Maandelijks betaalt de koper hierover huurkosten. Deze kosten zijn vergelijkbaar met de gebruikelijke kosten voor gas en elektriciteit. Het is uiteraard ook mogelijk om het systeem van Klimaatgarant te kopen. Deze kosten variëren, afhankelijk van het woningtype en ligging, van € 9.350,- tot € 14.000,-. Hierbij is het all-in-onderhoud van de eerste 5 jaar inbegrepen.

Interesse?

Heeft u interesse in een woning in De Tuinen van Ursem? Bekijk de website https:// voor meer informatie en geef u op voor de nieuwsbrief.

Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Like de pagina op Facebook: https://

Omgeving
Bouwnummers 3, 8, 13 en 16

1 twee-onder-een-kap- en 3 onder-een-kap-woningen

Deze woningen tellen drie bouwlagen. In totaal krijg je hier een ruim bemeten perceel (319 tot 407 m2) tot je beschikking. Gecombineerd met 135 m2 woonoppervlak. Via de entree aan de zijkant treed je de wonin...

Volledige omschrijving
Bouwnummers 3, 8, 13 en 16

1 twee-onder-een-kap- en 3 onder-een-kap-woningen

Deze woningen tellen drie bouwlagen. In totaal krijg je hier een ruim bemeten perceel (319 tot 407 m2) tot je beschikking. Gecombineerd met 135 m2 woonoppervlak. Via de entree aan de zijkant treed je de woning binnen. Hier vind je vervolgens de riante woonkamer met half open keuken. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een luxe badkamer. De tweede verdieping herbergt een ruime zolder, ideaal om zelf in te delen. Op de begane grond ligt de geschakelde garage, naast de woonkeuken.

Extra opties
Bij deze woningen kun je kiezen uit diverse uitbreidingsopties: een uitbouw aan de achterzijde van 250 centimeter, een achterdeur in de garage en twee openslaande deuren richting tuin of een schuifpui, waardoor de binnen- en buitenruimte nog meer een geheel worden. Heerlijk om bij lekker weer alles open te gooien en optimaal te genieten van de tuin. De opties dakraam en een extra slaapkamer op de tweede verdieping completeren het geheel.

Share |
Meer woningen
Meer woningen