Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Haarzicht, fase 2 (tweekappers), Vleuten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Haarzicht, fase 2 (tweekappers), Vleuten

Type: Koop
Plaats: Vleuten
Aantal: 12
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 675.360 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Vleuten
Info
In fase 2 realiseert AM 26 twee-onder-één-kapwoningen. Fase 2 is voornamelijk gesitueerd in De Erven en De Lanen en zijn deelgebieden met een grote gemeenschappelijkheid in de uitstraling van de openbare ruimte. Het gebied heeft een lage woningdichtheid en de openbare ruimte krijgt een landelijk karakter. ...

Volledige omschrijving
In fase 2 realiseert AM 26 twee-onder-één-kapwoningen. Fase 2 is voornamelijk gesitueerd in De Erven en De Lanen en zijn deelgebieden met een grote gemeenschappelijkheid in de uitstraling van de openbare ruimte. Het gebied heeft een lage woningdichtheid en de openbare ruimte krijgt een landelijk karakter. Het landelijke beeld wordt gerealiseerd door smalle straten zonder trottoir en worden geflankeerd door grasbermen met bomen. Vanaf de straat lopen inritten naar de woningen waar parkeren hoofdzakelijk op eigen terrein plaatsvindt.

De architectuur van De Erven en De Lanen zal zich kenmerken door een landelijke architectuur stijl, refererend naar de woningen in de omgeving. Zo hebben de woningen lage goten en lange dakvlakken en mooie overstekken, houten gevelbekleding en luiken. Het metselwerk is voornamelijk in genuanceerde donkerrode, geel/bruine tinten of wit gekeimd en de houten gevelbekleding en luiken in leigrijs, antraciet, stand groen of wit. De dakbedekking is met antraciete keramische dakpannen en enkele met riet. Omdat het allemaal nul-op-de-meter-woningen zijn, zijn de woningen voorzien van zeer goede isolatie, zonnepanelen en een individuele bodemwarmtepomp.

Omgeving
Type Gerlof is maar liefst 188 m2 en biedt dus genoeg ruimte voor iedereen. Door de schuine puntkap met de verlaagde dakgoten, de houten gevelbekleding, overstekken en luiken, passen deze twee-onder-één-kapwoningen prima in de landelijke sfeer van de omgeving. De woning heeft een zijentree met een ruime ha...

Volledige omschrijving
Type Gerlof is maar liefst 188 m2 en biedt dus genoeg ruimte voor iedereen. Door de schuine puntkap met de verlaagde dakgoten, de houten gevelbekleding, overstekken en luiken, passen deze twee-onder-één-kapwoningen prima in de landelijke sfeer van de omgeving. De woning heeft een zijentree met een ruime hal. De woning heeft een zeer ruime keuken die ideaal is als woonkeuken en heeft zelfs een gezellige erker met openslaande deuren waarmee u nog meer kun genieten van de ruimte van binnen en van buiten. In het voor- en najaar kunt u hier heerlijk in de avond buiten eten met familie of vrienden! Ook de living heeft standaard openslaande deuren wat voor veel lichtinval zorgt en toegang geeft naar de diepe tuin waar u in de zomer tot ’s avond laat kan genieten van de zon (zie hiervoor ook de bezonningsstudie in de brochure). Op de eerste verdieping zijn maar liefst drie slaapkamers (waarvan één master bedroom) en de tweede verdieping biedt genoeg mogelijkheden voor het creëren van extra (slaap)kamers.
  • Woonkamer van circa 27 m2  met woonkeuken van circa 18 m2
  • Drie slaapkamers op eerste verdieping  van circa 12, 16 en 22 m2.
  • Badkamer en separaat tweede toiletruimte op eerste verdieping.
  • Riante tweede verdieping van circa 49 m2 met standaard ramen in achter- en zijgevel.
  • Inclusief plafond hoge stompe deuren en divers standaard meerwerk zoals een trapkast op de BG en een dakraam en vloerverwarming op zolder.
  • Riante tuin op het noordoosten van circa 10 meter diep met ochtend en avondzon.
  • Binnenmaat 6,64 meter breed en 10,79 meter diep.
  • Nul-op-de-meter-woning:standaard met zonnepanelen op het dak van de woning en een individuele bodem warmtepomp in de garage.
  • Garage en parkeren op eigen erf
  • Inmiddels is de bouw gestart en zijn de deadlines verstreken voor meerwerkopties. De woningen worden  daarom  casco toilet, badkamer en keuken aangeboden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen