Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:HomeTown, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
HomeTown, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 221.700 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Op nog geen 14 minuutjes fietsen van de Utrechtse binnenstad komt HomeTown - een mooie nieuwbouwwijk in Leidsche Rijn. Gevestigd in de nieuwe wijk Leeuwesteyn komen straks 51 koopwoningen - tussen de 115-130 m2 en een aantal zelfs meer dan 160 m2 groot - en 9 appartementen (50-60 m2).Wat m...

Volledige omschrijving
Op nog geen 14 minuutjes fietsen van de Utrechtse binnenstad komt HomeTown - een mooie nieuwbouwwijk in Leidsche Rijn. Gevestigd in de nieuwe wijk Leeuwesteyn komen straks 51 koopwoningen - tussen de 115-130 m2 en een aantal zelfs meer dan 160 m2 groot - en 9 appartementen (50-60 m2).Wat maakt HomeTown zo bijzonder? Een toffe art deco architectuur, de diversiteit van de woningen en een top ligging. Via de Dafne Schippersbrug fiets je zo naar hartje Utrecht, het centrum van Leidsche Rijn is in de buurt en ook rijd je zo de A2 op.

Omgeving
Nét even iets meer ruimte? Ga dan voor de Coltrane. Dit hoekappartement is met een woonoppervlakte van 68,2 m2 het grootste appartement in HomeTown. De twee Coltrane appartementen vind je op de 1e en 2e verdieping.

Share |
Meer woningen
Meer woningen